Yayın kuruluşlarına önemli görevler düşüyor

EKONOMİ 23.07.2018 - 17:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yayın kuruluşlarına önemli görevler düşüyor

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.   Türk basınında sansürün kaldırılması ve ifade hürriyetinin sağlanmasının, basın tarihinin en önemli dönüm noktalarından olduğunu dile getiren Keçeci, ülkenin ve şehrin gelişimi, halkın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın yayın kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü ifade etti.   Güçlü ve özgür basının, demokrasinin gelişmesine ve özgürlüklerin genişlemesine katkı sağlayacağına inanıyorum diyen Keçeci, "Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinciyle tarafsız bir anlayışla, zor şartlar altında hatta zaman zaman canını da tehlikeye atarak canla başla çalışan başta ilimiz basını olmak üzere tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, meslek ilkelerine bağlı bir anlayışla gerçekleştireceklerine inandığım çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.  

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Türk basınında sansürün kaldırılması ve ifade hürriyetinin sağlanmasının, basın tarihinin en önemli dönüm noktalarından olduğunu dile getiren Keçeci, ülkenin ve şehrin gelişimi, halkın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın yayın kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü ifade etti.

 

Güçlü ve özgür basının, demokrasinin gelişmesine ve özgürlüklerin genişlemesine katkı sağlayacağına inanıyorum diyen Keçeci, "Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinciyle tarafsız bir anlayışla, zor şartlar altında hatta zaman zaman canını da tehlikeye atarak canla başla çalışan başta ilimiz basını olmak üzere tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, meslek ilkelerine bağlı bir anlayışla gerçekleştireceklerine inandığım çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.