Yaz konserlerinde ‘Destan Gülistan’ coşkusu

KÜLTÜR 16.08.2018 - 14:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yaz konserlerinde ‘Destan Gülistan’ coşkusu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Mehteran Takımı, Tasavvuf Müziği, Türk Halk Müziği ve Halk Danslarından oluşan ‘Destan Gülistan’ topluluğunu Denizlililerle buluşturdu. İncilipınar Parkı'na akın eden vatandaşlar güzel bir yaz akşamında konserin keyfini çıkardı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İncilipınar Parkı'nda Destan Gülistan topluluğunun sahne aldığı yaz konseri düzenlendi. Topluluğun şefliğini  Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden’in gerçekleştirdiği topluluk türkü, ilahi, mehter marşları ve sema gösterisini farklı bir konseptle dinleyicilere ulaştırdı. Müzik sevenlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halk dansları topluluk üyeleri ve semazenlerinde yer aldığı konsere katılanlar unutulmaz bir akşam yaşadı.     Destan Gülistan ilk kez sahne aldı   Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, burada yaptığı konuşmada, İncilipınar ve Adalet Parkı’nda yaz konserlerinin Eylül ayı sonuna kadar devam edeceğini söyledi.  Gökoğlan, “Bugün yaz konserlerimizde farklı bir dizayn var. Hem Türk Halk Müziğinin çok değerli sanatçıları, hem mehter takımımız, hem tasavvuf müziği sanatçıları ve halk dansları topluluğumuzun üyeleri ile birlikte farklı bir sunum yapıyoruz” diye konuştu.            

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Mehteran Takımı, Tasavvuf Müziği, Türk Halk Müziği ve Halk Danslarından oluşan ‘Destan Gülistan’ topluluğunu Denizlililerle buluşturdu. İncilipınar Parkı'na akın eden vatandaşlar güzel bir yaz akşamında konserin keyfini çıkardı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İncilipınar Parkı'nda Destan Gülistan topluluğunun sahne aldığı yaz konseri düzenlendi. Topluluğun şefliğini  Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden’in gerçekleştirdiği topluluk türkü, ilahi, mehter marşları ve sema gösterisini farklı bir konseptle dinleyicilere ulaştırdı. Müzik sevenlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halk dansları topluluk üyeleri ve semazenlerinde yer aldığı konsere katılanlar unutulmaz bir akşam yaşadı.

 

 

Destan Gülistan ilk kez sahne aldı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, burada yaptığı konuşmada, İncilipınar ve Adalet Parkı’nda yaz konserlerinin Eylül ayı sonuna kadar devam edeceğini söyledi.  Gökoğlan, “Bugün yaz konserlerimizde farklı bir dizayn var. Hem Türk Halk Müziğinin çok değerli sanatçıları, hem mehter takımımız, hem tasavvuf müziği sanatçıları ve halk dansları topluluğumuzun üyeleri ile birlikte farklı bir sunum yapıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.