Yazarımız Vahap Dabakan 'Yılın Köşe Yazarı' seçildi

YAŞAM 04.11.2017 - 15:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yazarımız Vahap Dabakan 'Yılın Köşe Yazarı' seçildi

Kaya Haber Ajansı’nın bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Yılın En İyileri Albümü’ nde kazanan isimler belli oldu. DENİZLİ20HABER.COM site yazarlarımızdan Vahap Dabakan, ‘Yılın Köşe Yazarı’ ödülüne layık görüldü.   Zakir Kaya’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu “ Kaya Haber Ajansı’  tarafından, İstanbul Ankara ve İzmir Bölgelerinde yapılan ‘Yılın En İyileri Albümü’ 11 Kasım 2017’de İzmir’de yapılacak törenle ödüller sahiplerini bulacak. Yılın başarılı gazetecileri, yöneticileri, iş adamaları, politikacıları, gazete, televizyon, radyo, internet, medya yöneticisi, sanatçı ve birçok dalda kategori yer aldı. Haber sitemiz yazarlarından Vahap Dabakan ‘Yılın Köşe Yazarı’ ödülüne layık görüldü.  İzmir Bölgesi dahilinde yapılan ‘Yılın En İyileri Albümü’ ödülü 11 Kasım’da düzenlenen törenle sahiplerini bulacak.   Denizli20haber.com site yazarımız Vahap Dabakan yaptığı açıklamada; “Okurlarımızın bizi aday göstermesi, oy kullanması sonucunda saygı değer Jüri üyeleri tarafından "YILIN KÖŞE YAZARI" seçilmem dolaysıyla, bizi aday gösteren ve oylarını kullanan, yazılarımızı takip edip okuyan sevgili okurlarımıza, , seçilmemiz için yardımlarını esirgemeyen başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zakir Kaya ve saygı değer Jüri Üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.    DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak yazarımız Vahap Dabakan’ın, bu başarısını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kaya Haber Ajansı’nın bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Yılın En İyileri Albümü’ nde kazanan isimler belli oldu. DENİZLİ20HABER.COM site yazarlarımızdan Vahap Dabakan, ‘Yılın Köşe Yazarı’ ödülüne layık görüldü.

 

Zakir Kaya’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu “ Kaya Haber Ajansı’  tarafından, İstanbul Ankara ve İzmir Bölgelerinde yapılan ‘Yılın En İyileri Albümü’ 11 Kasım 2017’de İzmir’de yapılacak törenle ödüller sahiplerini bulacak. Yılın başarılı gazetecileri, yöneticileri, iş adamaları, politikacıları, gazete, televizyon, radyo, internet, medya yöneticisi, sanatçı ve birçok dalda kategori yer aldı. Haber sitemiz yazarlarından Vahap Dabakan ‘Yılın Köşe Yazarı’ ödülüne layık görüldü.  İzmir Bölgesi dahilinde yapılan ‘Yılın En İyileri Albümü’ ödülü 11 Kasım’da düzenlenen törenle sahiplerini bulacak.

 

Denizli20haber.com site yazarımız Vahap Dabakan yaptığı açıklamada; “Okurlarımızın bizi aday göstermesi, oy kullanması sonucunda saygı değer Jüri üyeleri tarafından "YILIN KÖŞE YAZARI" seçilmem dolaysıyla, bizi aday gösteren ve oylarını kullanan, yazılarımızı takip edip okuyan sevgili okurlarımıza, , seçilmemiz için yardımlarını esirgemeyen başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zakir Kaya ve saygı değer Jüri Üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak yazarımız Vahap Dabakan’ın, bu başarısını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.