Yeğen Ünver: Amcam Suçsuzdur

DİĞER 14.06.2016 - 17:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Yeğen Ünver: Amcam Suçsuzdur

‘Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmasında tanıdığımız Denizlili Selin Ünver'in 'Babam, annemi öldürdü' sözleri üzerine amcasının oğlu Kadir Ünver, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Amcasına haksızlık yapıldığını kendisinin ve ailesinin zarar gördüğünü söyledi.

Bir televizyon kanalında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına katılan 25 yaşındaki ana sınıfı öğretmeni Denizlili Selin Ünver'in hayat hikayesi izleyenleri duygulandırmıştı, Selin, annesini babasının öldürdüğünü cezaevinde olduğunu söyledi. Açıklamaların ardından konuşan Selin'in kuzeni Emre Ünver, amcası Kadir Ünver ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunarak amcasının suçsuz olduğunu söyledi. Ünver'in açıklaması şöyle: "Öncelikle Ben Selin Ünver İn kuzeni Emre Ünver Dün gazetenizde çıkan haberlere istinaden Dava dosyasına bakıldığı zaman Amcam olan Kadir Ünver in suçu işlediğine dair bir kanıt bulunamadığı duruşmaya katılan 3 hakimden birinin; "üzerinde hiç kanıt olmadığı için şüpheden sanık yararlanır maddesine göre şahsa ceza verilmemesi gerektiğini belirtmiştir. Diğer 2 hakim vicdani kanaatine dayanarak bu suçu işlemiş olabilecek başka kişi olmadığı gerekçesiyle ceza verilmesine hükmetmiştir. Amcam verdiği ifadelerin tamamında asla böyle bir şey yapmadığını ve eşini çok sevdiğini belirtmiştir. Yarışmaya katılan Selin Ünver de bunu yarışmada beyan etmiştir. 2 hakimin vicdani kanaatine dayanarak verilen bir hükümden ben şahsım ailem ve Amcam zarar görmekteyiz." Selin' destek olmak için her şeyimizi feda etmeye razıydık Selin Ünver, yarışmada bursla okuduğunu kimsenin yardım etmediğini sözlerine de açıklık getiren Emre Ünver, "Diğer amcam halam babaannem ve ben destek olmak için her şeyimizi feda etmeye razıydık. İlk başlarda bizimle kalmasına rağmen sonra başına buyruk olduğu için ailemizle yaşamayı reddetmiş. Sevdiği çocukla beraber Antalya ya kaçmış ve beraber yaşamak için okul olarak da Antalya'yı tercih etmiştir. Amcamın üzerine atıl suçtan dolayı mağdur olarak cezaevinde yıllarını geçirmektedir. Bu durumdaki bir adam şu anda kızının yaptığı açıklamalardan dolayı cezaevinde intiharın eşiğine gelmiştir. Konu ile ilgili bu haberi yayınlamanızı ve bir yanlışın düzeltilmesini rica ederim" dedi.
‘Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmasında tanıdığımız Denizlili Selin Ünver'in 'Babam, annemi öldürdü' sözleri üzerine amcasının oğlu Kadir Ünver, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Amcasına haksızlık yapıldığını kendisinin ve ailesinin zarar gördüğünü söyledi.

Bir televizyon kanalında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına katılan 25 yaşındaki ana sınıfı öğretmeni Denizlili Selin Ünver'in hayat hikayesi izleyenleri duygulandırmıştı, Selin, annesini babasının öldürdüğünü cezaevinde olduğunu söyledi. Açıklamaların ardından konuşan Selin'in kuzeni Emre Ünver, amcası Kadir Ünver ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunarak amcasının suçsuz olduğunu söyledi.

Ünver'in açıklaması şöyle: "Öncelikle Ben Selin Ünver İn kuzeni Emre Ünver Dün gazetenizde çıkan haberlere istinaden Dava dosyasına bakıldığı zaman Amcam olan Kadir Ünver in suçu işlediğine dair bir kanıt bulunamadığı duruşmaya katılan 3 hakimden birinin; "üzerinde hiç kanıt olmadığı için şüpheden sanık yararlanır maddesine göre şahsa ceza verilmemesi gerektiğini belirtmiştir. Diğer 2 hakim vicdani kanaatine dayanarak bu suçu işlemiş olabilecek başka kişi olmadığı gerekçesiyle ceza verilmesine hükmetmiştir. Amcam verdiği ifadelerin tamamında asla böyle bir şey yapmadığını ve eşini çok sevdiğini belirtmiştir. Yarışmaya katılan Selin Ünver de bunu yarışmada beyan etmiştir. 2 hakimin vicdani kanaatine dayanarak verilen bir hükümden ben şahsım ailem ve Amcam zarar görmekteyiz." Selin' destek olmak için her şeyimizi feda etmeye razıydık Selin Ünver, yarışmada bursla okuduğunu kimsenin yardım etmediğini sözlerine de açıklık getiren Emre Ünver, "Diğer amcam halam babaannem ve ben destek olmak için her şeyimizi feda etmeye razıydık. İlk başlarda bizimle kalmasına rağmen sonra başına buyruk olduğu için ailemizle yaşamayı reddetmiş. Sevdiği çocukla beraber Antalya ya kaçmış ve beraber yaşamak için okul olarak da Antalya'yı tercih etmiştir.

Amcamın üzerine atıl suçtan dolayı mağdur olarak cezaevinde yıllarını geçirmektedir. Bu durumdaki bir adam şu anda kızının yaptığı açıklamalardan dolayı cezaevinde intiharın eşiğine gelmiştir. Konu ile ilgili bu haberi yayınlamanızı ve bir yanlışın düzeltilmesini rica ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.