Yeni Cadde’de sona gelindi

DENİZLİ 23.02.2019 - 16:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yeni Cadde’de sona gelindi

Denizli’de Merkezefendi ve Örnek caddelerindeki ulaşım rahatlatılacak olan Yeni Cadde projesinde sona gelindi. Kesintisiz ulaşımın yanında yaya ve araç güvenliğinin de ön planda tutulduğu 30 metre genişliğindeki Yeni Cadde'de yapılan 50 metre uzunluğundaki çift şeritli köprü inşası da tamamlandı.   Denizli'de ulaşım sorununu azaltacak olan "Yeni Cadde"de sona gelindi. Proje ile 29 Ekim Bulvarı ve eski Zahire Pazarı arasındaki güzergah birbirine bağlanacak. Yaklaşık 1,5 kilometre uzunluğunda, 30 metre genişliğinde olan Yeni Cadde projesinin tüm alt yapı çalışması tamamlanırken, asfaltlama çalışması başlayan yol iki yönlü, gidiş-geliş çift şeritli, otopark cepleri ve geniş kaldırımlarıyla birlikte inşa edildi. Proje ile caddenin iki yakasını birbirine bağlayan yaklaşık 50 metre uzunluğunda, 16 metre genişliğinde gidiş geliş olmak üzere çift şeritli yapılan köprü de tamamlandı. 5,5 metre yüksekliği bulunan köprü trafik yoğunluğunu azaltmanın yanında yaya ve araç geçişinde önemli bir rol oynayacak. Yapılacak peyzaj düzenlemesiyle ise bölgenin çehresi değişecek.     Projenin köprü ve yan bağlantı yollarının betonarme işlerini tamamlandı. Şu an asfaltlama, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları devam ediyor.   Yeni Cadde ile Kesintisiz Ulaşım    Yeni Cadde ile 29 Ekim Bulvarı, 415 Sokak ve eski Karcı yolunun kesiştiği kavşaktan başlamak üzere; eski Molla Deresi olarak adlandırılan mevkii istikametinden İlbade Mezarlığı ile eski Zahire Pazarı arasından, Örnek Caddesi ile Ahi Sinan Caddesi'nin kesiştiği Ahi Sinan Kavşağı'na bağlanacak. Yeni Cadde projesi tamamlandığında 29 Ekim Bulvarı ve eski Zahire Pazarı arasındaki güzergah birbirine bağlanacak. Eski Zahire Pazarı'ndan başlayacak yeni yol, Tekden Hastanesi arkasından devam ederek, 29 Ekim Bulvarı'na kesintisiz bir şekilde ulaşım sağlanacak. Proje ile İzmir Bulvarı ve Sümer Mahallesi arasındaki trafik yoğunluğu azaltılarak, Merkezefendi ve Örnek caddelerindeki ulaşım rahatlatılacak.    

Denizli’de Merkezefendi ve Örnek caddelerindeki ulaşım rahatlatılacak olan Yeni Cadde projesinde sona gelindi. Kesintisiz ulaşımın yanında yaya ve araç güvenliğinin de ön planda tutulduğu 30 metre genişliğindeki Yeni Cadde'de yapılan 50 metre uzunluğundaki çift şeritli köprü inşası da tamamlandı.

 

Denizli'de ulaşım sorununu azaltacak olan "Yeni Cadde"de sona gelindi. Proje ile 29 Ekim Bulvarı ve eski Zahire Pazarı arasındaki güzergah birbirine bağlanacak. Yaklaşık 1,5 kilometre uzunluğunda, 30 metre genişliğinde olan Yeni Cadde projesinin tüm alt yapı çalışması tamamlanırken, asfaltlama çalışması başlayan yol iki yönlü, gidiş-geliş çift şeritli, otopark cepleri ve geniş kaldırımlarıyla birlikte inşa edildi. Proje ile caddenin iki yakasını birbirine bağlayan yaklaşık 50 metre uzunluğunda, 16 metre genişliğinde gidiş geliş olmak üzere çift şeritli yapılan köprü de tamamlandı. 5,5 metre yüksekliği bulunan köprü trafik yoğunluğunu azaltmanın yanında yaya ve araç geçişinde önemli bir rol oynayacak. Yapılacak peyzaj düzenlemesiyle ise bölgenin çehresi değişecek.

 

 

Projenin köprü ve yan bağlantı yollarının betonarme işlerini tamamlandı. Şu an asfaltlama, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları devam ediyor.

 

Yeni Cadde ile Kesintisiz Ulaşım

 

 Yeni Cadde ile 29 Ekim Bulvarı, 415 Sokak ve eski Karcı yolunun kesiştiği kavşaktan başlamak üzere; eski Molla Deresi olarak adlandırılan mevkii istikametinden İlbade Mezarlığı ile eski Zahire Pazarı arasından, Örnek Caddesi ile Ahi Sinan Caddesi'nin kesiştiği Ahi Sinan Kavşağı'na bağlanacak. Yeni Cadde projesi tamamlandığında 29 Ekim Bulvarı ve eski Zahire Pazarı arasındaki güzergah birbirine bağlanacak. Eski Zahire Pazarı'ndan başlayacak yeni yol, Tekden Hastanesi arkasından devam ederek, 29 Ekim Bulvarı'na kesintisiz bir şekilde ulaşım sağlanacak. Proje ile İzmir Bulvarı ve Sümer Mahallesi arasındaki trafik yoğunluğu azaltılarak, Merkezefendi ve Örnek caddelerindeki ulaşım rahatlatılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.