Yeni çevre yolunda sona yaklaşıldı

DENİZLİ 12.12.2018 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yeni çevre yolunda sona yaklaşıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce başladığı 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolunun inşasında sona yaklaştı. Yeni çevre yolunun tamamlanmasıyla birlikte onbinlerce araç şehir merkezi trafiğine girmeden Üçler Bölgesi’nden Hal Köprülü Kavşağı'na ardından Bozburun Köprülü Kavşağı'na bağlanarak İzmir ve Ankara yoluna kolay bir şekilde ulaşacak.   Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü ulaşım projelerini birer birer hayata geçirmesinin ardından hızla artan nüfus ve araç sayısına karşı aldığı önlemler kapsamında bir süre önce çalışmalarına başladığı 50 metrelik yeni çevre yolu inşaatında sona yaklaştı. Bu kapsamda Üçler Bulvarı’nda devam eden 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu Hal Kavşağı’na bağlanacak; böylece 1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı bölgesindeki onlarca mahalle İzmir Bulvarı, Bozburun yolu ve buradan Ankara yoluna güvenli bir şekilde ulaşacak.     Yeni çevre yolu 4 gidiş, 4 geliş olacak   Yeni çevre yolu 4 gidiş, 4 geliş, 2 parklanma alanı, bisiklet yolu ve otobüs ceplerinden oluşuyor. Her iki yönde de kaldırımın yer aldığı çevre yolunda ayrıca 3 adet de akıllı kavşak bulunacak.  Proje kapsamında 3 kavşağın inşası tamamlanırken, yolun temel ve beton kaplama işleri, orta refüj ve ağaçlandırma çalışmaları bitirildi. Dev projede asfalt döküm işlemi ve aydınlatma montajı çalışmalarında da sona yaklaşıldı.     “Denizlimize yakışanı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz”   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni çevre yolunun tamamlanmasıyla beraber şehir merkezi trafiğinin önemli derecede rahatlayacağını söyledi. Başkan Osman Zolan, “İzmir ya da Ankara yönüne 1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı gibi onlarca mahallemizin bulunduğu bölgeden gitmek isteyen vatandaşlarımız 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolumuzu kullanarak, şehir merkezi trafiğine girmeden gitmek istedikleri noktaya daha güvenli, ekonomik ve kolay bir şekilde ulaşabilecek. Denizlimize yakışanı yaptı yapmaya da devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.    

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce başladığı 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolunun inşasında sona yaklaştı. Yeni çevre yolunun tamamlanmasıyla birlikte onbinlerce araç şehir merkezi trafiğine girmeden Üçler Bölgesi’nden Hal Köprülü Kavşağı'na ardından Bozburun Köprülü Kavşağı'na bağlanarak İzmir ve Ankara yoluna kolay bir şekilde ulaşacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü ulaşım projelerini birer birer hayata geçirmesinin ardından hızla artan nüfus ve araç sayısına karşı aldığı önlemler kapsamında bir süre önce çalışmalarına başladığı 50 metrelik yeni çevre yolu inşaatında sona yaklaştı. Bu kapsamda Üçler Bulvarı’nda devam eden 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu Hal Kavşağı’na bağlanacak; böylece 1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı bölgesindeki onlarca mahalle İzmir Bulvarı, Bozburun yolu ve buradan Ankara yoluna güvenli bir şekilde ulaşacak.

 

 

Yeni çevre yolu 4 gidiş, 4 geliş olacak

 

Yeni çevre yolu 4 gidiş, 4 geliş, 2 parklanma alanı, bisiklet yolu ve otobüs ceplerinden oluşuyor. Her iki yönde de kaldırımın yer aldığı çevre yolunda ayrıca 3 adet de akıllı kavşak bulunacak.  Proje kapsamında 3 kavşağın inşası tamamlanırken, yolun temel ve beton kaplama işleri, orta refüj ve ağaçlandırma çalışmaları bitirildi. Dev projede asfalt döküm işlemi ve aydınlatma montajı çalışmalarında da sona yaklaşıldı.

 

 

“Denizlimize yakışanı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni çevre yolunun tamamlanmasıyla beraber şehir merkezi trafiğinin önemli derecede rahatlayacağını söyledi. Başkan Osman Zolan, “İzmir ya da Ankara yönüne 1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı gibi onlarca mahallemizin bulunduğu bölgeden gitmek isteyen vatandaşlarımız 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolumuzu kullanarak, şehir merkezi trafiğine girmeden gitmek istedikleri noktaya daha güvenli, ekonomik ve kolay bir şekilde ulaşabilecek. Denizlimize yakışanı yaptı yapmaya da devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.