Yeni Eğitim-Öğretim Yılının İlk Ders Zilini Vali Hasan Karahan Çaldı

DENİZLİ 17.09.2018 - 15:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yeni Eğitim-Öğretim Yılının İlk Ders Zilini Vali Hasan Karahan Çaldı

2018-2019 eğitim-öğretim yılı, Vali Hasan Karahan’ın katıldığı Sarayköy 24 Mayıs İlkokulu’nda  düzenlenen açılış töreni ile başladı. Yeni yılın ilk ders zilini Vali Hasan Karahan çaldı.    Törene; Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekilleri Nilgün Ök, Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün  ile öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.     Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, öğrenciler tarafından halk oyunu gösterileri sunuldu, şiirler okundu. Daha sonra 4. sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan öğrencilere ‘Okulumuza Hoş Geldiniz’ diyerek sınıflarına çıkardılar.   Vali Hasan Karahan, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını dileyerek; “Yeni eğitim ve öğretim yılımız Denizlimize ve Sarayköyümüze hayırlı olsun. Sarayköy’e yapılan yeni okulumuzun da açılışını gerçekleştirmek amacıyla eğitim-öğretim yılı açılış programını burada gerçekleştiriyoruz. Okulumuzun ilçemize ve İlimize hayırlı olmasını diliyorum. Milli Eğitim Bakanlığımız eğitim alanındaki eksikliklerin giderilmesi için çalışmaktadır. İnanıyorum ki eğitimde daha iyi noktalara geleceğiz. Bu konuda yapacağımız çok iş var.Sevgili öğrencilerimizle, velilerimizle bu işin altından kalkacağız. Türkçemizi düzgün konuşmak, kullanmak ve geliştirmek çok önemli.Türkçenin kullanıldığı her kademede sokakta, okulda, fabrikada, yolda, müzikte, hukukta kısacası her alanda hepimizin dikkatli ve duyarlı davranması gerekmektedir” dedi.     Protokol konuşmalarının ardından 4. Sınıf öğrencisi Nergiz Odunkırın yazmış olduğu hikaye kitabını Vali Hasan Karahan’a hediye etti.   Daha sonra okulun ve yeni yılın açılış kurdelesi Valimiz Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi. 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk ders zilini de çalan Vali Karahan, açılışın ardından okulu gezerek sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi.         

2018-2019 eğitim-öğretim yılı, Vali Hasan Karahan’ın katıldığı Sarayköy 24 Mayıs İlkokulu’nda  düzenlenen açılış töreni ile başladı. Yeni yılın ilk ders zilini Vali Hasan Karahan çaldı.

  

Törene; Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekilleri Nilgün Ök, Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün  ile öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, öğrenciler tarafından halk oyunu gösterileri sunuldu, şiirler okundu. Daha sonra 4. sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan öğrencilere ‘Okulumuza Hoş Geldiniz’ diyerek sınıflarına çıkardılar.

 

Vali Hasan Karahan, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını dileyerek; “Yeni eğitim ve öğretim yılımız Denizlimize ve Sarayköyümüze hayırlı olsun. Sarayköy’e yapılan yeni okulumuzun da açılışını gerçekleştirmek amacıyla eğitim-öğretim yılı açılış programını burada gerçekleştiriyoruz. Okulumuzun ilçemize ve İlimize hayırlı olmasını diliyorum. Milli Eğitim Bakanlığımız eğitim alanındaki eksikliklerin giderilmesi için çalışmaktadır. İnanıyorum ki eğitimde daha iyi noktalara geleceğiz. Bu konuda yapacağımız çok iş var.Sevgili öğrencilerimizle, velilerimizle bu işin altından kalkacağız. Türkçemizi düzgün konuşmak, kullanmak ve geliştirmek çok önemli.Türkçenin kullanıldığı her kademede sokakta, okulda, fabrikada, yolda, müzikte, hukukta kısacası her alanda hepimizin dikkatli ve duyarlı davranması gerekmektedir” dedi.

 

 

Protokol konuşmalarının ardından 4. Sınıf öğrencisi Nergiz Odunkırın yazmış olduğu hikaye kitabını Vali Hasan Karahan’a hediye etti.

 

Daha sonra okulun ve yeni yılın açılış kurdelesi Valimiz Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi. 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk ders zilini de çalan Vali Karahan, açılışın ardından okulu gezerek sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.