Yeni evlenen genç çiftin hayallerini çaldılar

ASAYİŞ 06.09.2020 - 14:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yeni evlenen genç çiftin hayallerini çaldılar

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde yeni evli çiftin para ve takılarını çalan 2 kişi yakalandı. Jandarma tarafından çalınan takılar bulunarak çifte teslim edildi.   Olay, Acıpayam İlçesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz haftalarda dünya evine giren ve gelecekler için hayaller kuran R.B (30) ve H.B (28) çifti, düğünde takılan para ve takılarını çaldırdı. İhbar üzerine harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler geniş çaplı inceleme başlattı. Çiftin evde olmadığı bir anda çalınan takılarını bulma çalışmalarında bölgede bulunan tüm kameralar incelemeye alındı. Yapılan çalışma ve incelemelerde çifte ait para altın takılar, bankamatik kartları ve kimlik kartlarını çaldığı düşünülen şüpheli tespit edildi.   Olayla ilgili iki kişi gözaltına alınırken çalınan para, takı ve kartlar genç çifte teslim edildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.  

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde yeni evli çiftin para ve takılarını çalan 2 kişi yakalandı. Jandarma tarafından çalınan takılar bulunarak çifte teslim edildi.

 

Olay, Acıpayam İlçesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz haftalarda dünya evine giren ve gelecekler için hayaller kuran R.B (30) ve H.B (28) çifti, düğünde takılan para ve takılarını çaldırdı. İhbar üzerine harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler geniş çaplı inceleme başlattı. Çiftin evde olmadığı bir anda çalınan takılarını bulma çalışmalarında bölgede bulunan tüm kameralar incelemeye alındı. Yapılan çalışma ve incelemelerde çifte ait para altın takılar, bankamatik kartları ve kimlik kartlarını çaldığı düşünülen şüpheli tespit edildi.

 

Olayla ilgili iki kişi gözaltına alınırken çalınan para, takı ve kartlar genç çifte teslim edildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.