Yeni hükümetin yapacağı hizmetlerden umutluyuz

GÜNDEM 10.07.2018 - 17:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yeni hükümetin yapacağı hizmetlerden umutluyuz

Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AVRASYA) Başkanı Mahmut Catlık, yeni hükümetin üreteceği proje ve hizmetlerden umutlu olduklarını dile getirdi.   AVRASYA Yönetim Kurulu Başkanı Catlık yeni hükümetin kurulmasından sonra açıklamalarda bulundu. Yeni hükümetin çalışmalarından umutlu olduklarını dile getiren Catlık, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü, gelişimi ve ilerleyen yüzyıllara daha güçlü girilmesi amacıyla oluşturulan Cumhurbaşkanlığı sistemi tüm ülkemize ve yüce Türk milletine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu eşsiz topraklarımızı her alanda başarıya taşıyacak bir sistem olduğunu zamanla göreceğimizden hiçbir şüphem yok.  Ülkemizde ilk defa uygulanacak Cumhurbaşkanlığı sistemi hayata  geçirilmiş  ve yeni bakanlar kurulu görev dağılımı yapılmıştır. Bundan sonraki süreçte girilen bu yeni dönemde başta ekonomide, sanayide, eğitimde ve tarımda milli değerlere sahip çıkarak geçmişimizden aldığımız derslerle geleceğimizi oluşturmak zorunda olduğumuz bir gerçektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın değerli katkılarıyla oluşturduğu yeni bakanlar kurulumuzda görülüyor ki bakanlarımızın almış oldukları eğitim ve bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar, görev aldıkları bakanlıklara uygun,  bu bizleri en çok memnun eden unsur olmuştur. Bundan sonra üretilecek projelerden ve yapılacak çalışmalardan umutlu olduğumuzu söylemek isterim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm bakanlar kurulumuza almış oldukları bu zorlu görevde başarılar dilerim” dedi.      

Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AVRASYA) Başkanı Mahmut Catlık, yeni hükümetin üreteceği proje ve hizmetlerden umutlu olduklarını dile getirdi.

 

AVRASYA Yönetim Kurulu Başkanı Catlık yeni hükümetin kurulmasından sonra açıklamalarda bulundu. Yeni hükümetin çalışmalarından umutlu olduklarını dile getiren Catlık, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü, gelişimi ve ilerleyen yüzyıllara daha güçlü girilmesi amacıyla oluşturulan Cumhurbaşkanlığı sistemi tüm ülkemize ve yüce Türk milletine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu eşsiz topraklarımızı her alanda başarıya taşıyacak bir sistem olduğunu zamanla göreceğimizden hiçbir şüphem yok.  Ülkemizde ilk defa uygulanacak Cumhurbaşkanlığı sistemi hayata  geçirilmiş  ve yeni bakanlar kurulu görev dağılımı yapılmıştır. Bundan sonraki süreçte girilen bu yeni dönemde başta ekonomide, sanayide, eğitimde ve tarımda milli değerlere sahip çıkarak geçmişimizden aldığımız derslerle geleceğimizi oluşturmak zorunda olduğumuz bir gerçektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın değerli katkılarıyla oluşturduğu yeni bakanlar kurulumuzda görülüyor ki bakanlarımızın almış oldukları eğitim ve bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar, görev aldıkları bakanlıklara uygun,  bu bizleri en çok memnun eden unsur olmuştur. Bundan sonra üretilecek projelerden ve yapılacak çalışmalardan umutlu olduğumuzu söylemek isterim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm bakanlar kurulumuza almış oldukları bu zorlu görevde başarılar dilerim” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.