Yeni Malatyaspor Denizlispor İlk yarı sonucu: 2- 0

SPOR 08.11.2020 - 14:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yeni Malatyaspor Denizlispor İlk yarı sonucu: 2- 0

Süper Lig'in 8. haftasında Yeni Malatyaspor ile Denizlispor karşı karşıya geliyor Maçın ilk yarısında ev sahibi takım Yeni Malatyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.   Süper Lig’e büyük umutlarla başlayan Yukatel Denizlispor, bir türlü istediğini bulamıyor. Karşılaşmaya galibiyet ümidiyle çıkan yeşil-siyahlı ekip ilk yarıda 7’inci ve 17’inci dakikada yediği 2 golle soyunma odasına 2-0 mağlup şekilde gitti.   İlk yarı karşılıklı atakların olduğu maçta öne geçen taraf Y. Malatyaspor oldu.     İlk yarıdan dakikalar 5’ Yukatel Denizlispor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Kale ağzından Muris Mesanovic tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.   7’ Gol! Ev sahibi takım Kubilay Kanatsızkuş ile öne geçiyor. Oyuncunun kafa vuruşu ağlarla buluştu ve maçta durum şimdi 1-0.   9’ Denizlispor takımı golü bulabilirdi ama Hugo Rodallega çektiği şutta çerçeveyi bulmadı.   13’ Denizlispor takımı kaleyi bulan şut ile gole yaklaştı ancak skor değişmedi.   17’ Gol! Afriyie Acquah attığı gol ile durumu 2-0 yaptı.   21’ Şut! Fakat top kaleyi bulmuyor. Denizlispor takımında şutu çeken oyuncu Recep Niyaz.   22’ Yeni Malatyaspor takımı Jody Lukoki ile gole çok yaklaştı ancak kaleyi bulan şut ağlarla buluşmadı.   22’ Hugo Rodallega şutunu çekiyor ancak kaleyi bulamıyor. Yeni Malatya Stadyumu Stadı'nda skor değişmedi.   28’ Yeni Malatya Stadyumu Stadı'nda Denizlispor atağında çekilen şut defansa çarparak dışarı çıkıyor.   33’ Denizlispor oyuncusu Recep Niyaz şutunu çekiyor ancak top savunmadan dönüyor.   34’ Denizlispor takımının Fabiano ile kaleye çektiği şut, Yeni Malatyaspor savunmasından dönüyor.   36’ Oyuncu değişikliği. Geçirdği sakatlık nedeniyle oyundan çıkan oyuncu Zeki Yavru, oyuna giren oyuncu Murat Akça.   36’ Marvin Bakalorz isabetsiz bir şut çekiyor ve bu şut, Malatya şehrindeki maçta skor tabelasını değiştirmeye yetmiyor.   39’ Sarı kart! Fabiano maçın hakemi tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.   45+1’ 4.Hakem 5 dakikalık eklenen süreyi gösteren tabelayı kaldırıyor. Malatya şehrinde en az 5 dakika uzatma oynanacak.   45+2’ Muris Mesanovic kafa ile topu Yeni Malatyaspor kalesine göndermeye çalışıyor ancak sonuç alamıyor.   45+2’ Korner kazanan takım Denizlispor. Atışı kullanmak için hazırlanan oyuncu Angelo Sagal.   Maçın ilk yarısında  başka gol olmayınca ev sahibi Y. Malatyaspor, Denizlispor karşında 2-0 önde kapatıyor.  

Süper Lig'in 8. haftasında Yeni Malatyaspor ile Denizlispor karşı karşıya geliyor Maçın ilk yarısında ev sahibi takım Yeni Malatyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Süper Lig’e büyük umutlarla başlayan Yukatel Denizlispor, bir türlü istediğini bulamıyor. Karşılaşmaya galibiyet ümidiyle çıkan yeşil-siyahlı ekip ilk yarıda 7’inci ve 17’inci dakikada yediği 2 golle soyunma odasına 2-0 mağlup şekilde gitti.

 

İlk yarı karşılıklı atakların olduğu maçta öne geçen taraf Y. Malatyaspor oldu.

 

 

İlk yarıdan dakikalar

5’ Yukatel Denizlispor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Kale ağzından Muris Mesanovic tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

 

7’ Gol! Ev sahibi takım Kubilay Kanatsızkuş ile öne geçiyor. Oyuncunun kafa vuruşu ağlarla buluştu ve maçta durum şimdi 1-0.

 

9’ Denizlispor takımı golü bulabilirdi ama Hugo Rodallega çektiği şutta çerçeveyi bulmadı.

 

13’ Denizlispor takımı kaleyi bulan şut ile gole yaklaştı ancak skor değişmedi.

 

17’ Gol! Afriyie Acquah attığı gol ile durumu 2-0 yaptı.

 

21’ Şut! Fakat top kaleyi bulmuyor. Denizlispor takımında şutu çeken oyuncu Recep Niyaz.

 

22’ Yeni Malatyaspor takımı Jody Lukoki ile gole çok yaklaştı ancak kaleyi bulan şut ağlarla buluşmadı.

 

22’ Hugo Rodallega şutunu çekiyor ancak kaleyi bulamıyor. Yeni Malatya Stadyumu Stadı'nda skor değişmedi.

 

28’ Yeni Malatya Stadyumu Stadı'nda Denizlispor atağında çekilen şut defansa çarparak dışarı çıkıyor.

 

33’ Denizlispor oyuncusu Recep Niyaz şutunu çekiyor ancak top savunmadan dönüyor.

 

34’ Denizlispor takımının Fabiano ile kaleye çektiği şut, Yeni Malatyaspor savunmasından dönüyor.

 

36’ Oyuncu değişikliği. Geçirdği sakatlık nedeniyle oyundan çıkan oyuncu Zeki Yavru, oyuna giren oyuncu Murat Akça.

 

36’ Marvin Bakalorz isabetsiz bir şut çekiyor ve bu şut, Malatya şehrindeki maçta skor tabelasını değiştirmeye yetmiyor.

 

39’ Sarı kart! Fabiano maçın hakemi tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

 

45+1’ 4.Hakem 5 dakikalık eklenen süreyi gösteren tabelayı kaldırıyor. Malatya şehrinde en az 5 dakika uzatma oynanacak.

 

45+2’ Muris Mesanovic kafa ile topu Yeni Malatyaspor kalesine göndermeye çalışıyor ancak sonuç alamıyor.

 

45+2’ Korner kazanan takım Denizlispor. Atışı kullanmak için hazırlanan oyuncu Angelo Sagal.

 

Maçın ilk yarısında  başka gol olmayınca ev sahibi Y. Malatyaspor, Denizlispor karşında 2-0 önde kapatıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.