Yenikapı'daki 'vur vur' sesleri İsrail'i korkuttu

GÜNDEM 31.07.2017 - 13:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yenikapı'daki 'vur vur' sesleri İsrail'i korkuttu

Denizli'den de bir çok Sivil Toplum Kuruluşunun katıldığı Yenikapı'da ki Büyük Kudüs Mitingi, İsrail basınında yankı buldu.

İstanbul'daki Büyük Kudüs Mitingi İsrail basınında geniş yankı buldu. İsrailli gazeteler, mitingde çalınan 'Vur vur, siyonizme vur' şarkısının sözlerine dikkati çekerek, 'İstanbul'da binlerce kişi bu sözleri haykırdı' ifadelerine yer verdi.   İstanbul Yenikapı Meydanı'nda Saadet Partisi öncülüğünde onlarca STK'nın destek verdiği Büyük Kudüs Mitingi düzenlendi. "İsrail güçten anlar" sloganıyla düzenlenen gösteriye yüzbinlerce insan akın etti. Yenikapı Meydanı'ndan renkli ve coşkulu kareler yansıdı.   İsrail gazetesini korkutan manzara   Yenikapı'daki miting, dünya basınında geniş yer aldı. Özellikle İsrail medyası, mitingi manşetlerine taşıdı. İsrail gazetesi Times Of İsrael, "Binlerce kişi İsrail karşıtı gösteride 'Siyonizme vur' diye şarkı söyledi" başlığı ile duyurduğu haberinde şu ifadelere yer verdi: "Kudüs için bir araya gelen göstericiler Türk ve Filistin bayraklarını dalgalandırdı. 'Muhafazakar' bir partinin öncülüğünde bir araya gelen göstericiler, Filistinlilerle dayanışma içinde olduğunu vurguladı."     Haberde, mitingde çalan "Vur, vur, vur, vur, Siyonizm'e vur" şarkısına dikkat çekildi. İsrail gazetesi Yediot Ahronot'ta yer alan haberde ise, miting "Mescid-i Aksa'daki önlemlere karşı binlerce kişilik gösteri" başlığıyla servis edildi. Gazete, gösteride "Mescid-i Aksa onurumuzdur" sloganlarına dikkati çekti.  
Denizli'den de bir çok Sivil Toplum Kuruluşunun katıldığı Yenikapı'da ki Büyük Kudüs Mitingi, İsrail basınında yankı buldu.

İstanbul'daki Büyük Kudüs Mitingi İsrail basınında geniş yankı buldu. İsrailli gazeteler, mitingde çalınan 'Vur vur, siyonizme vur' şarkısının sözlerine dikkati çekerek, 'İstanbul'da binlerce kişi bu sözleri haykırdı' ifadelerine yer verdi.

 

İstanbul Yenikapı Meydanı'nda Saadet Partisi öncülüğünde onlarca STK'nın destek verdiği Büyük Kudüs Mitingi düzenlendi. "İsrail güçten anlar" sloganıyla düzenlenen gösteriye yüzbinlerce insan akın etti. Yenikapı Meydanı'ndan renkli ve coşkulu kareler yansıdı.

 

İsrail gazetesini korkutan manzara

 

Yenikapı'daki miting, dünya basınında geniş yer aldı. Özellikle İsrail medyası, mitingi manşetlerine taşıdı. İsrail gazetesi Times Of İsrael, "Binlerce kişi İsrail karşıtı gösteride 'Siyonizme vur' diye şarkı söyledi" başlığı ile duyurduğu haberinde şu ifadelere yer verdi:

"Kudüs için bir araya gelen göstericiler Türk ve Filistin bayraklarını dalgalandırdı. 'Muhafazakar' bir partinin öncülüğünde bir araya gelen göstericiler, Filistinlilerle dayanışma içinde olduğunu vurguladı."

 

 

Haberde, mitingde çalan "Vur, vur, vur, vur, Siyonizm'e vur" şarkısına dikkat çekildi.

İsrail gazetesi Yediot Ahronot'ta yer alan haberde ise, miting "Mescid-i Aksa'daki önlemlere karşı binlerce kişilik gösteri" başlığıyla servis edildi. Gazete, gösteride "Mescid-i Aksa onurumuzdur" sloganlarına dikkati çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.