YENİMEDYADER İlçe buluşmaları devam ediyor

DİĞER 22.03.2017 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

YENİMEDYADER İlçe buluşmaları devam ediyor

Denizli’nin öncü internet gazetelerinin kurduğu Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) üyeleri, Tavas, Sarayköy, Honaz ve Acıpayam belediye başkanlarını ziyaret etti.

Denizli’deki önde gelen internet gazetelerinin çatı kuruluşu olan Yeni Medya Yayıncıları Derneği üyelerinin kent protokolü ziyaretleri devam ediyor. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı ziyaret eden YENİMEDYADER üyelerinin ilçelerle kucaklaşması sürdü.   TAVAS’TA SICAK KARŞILAMA Tavas Belediye Başkanı Turhan veli Akyol ve ekibinin samimiyetle ağırladığı YENİMEDYADER üyeleri, Bağlar Mesireliği’ndeki taş evde sohbet fırsatı buldu. Şömine başındaki sohbette Başkan Akyol, tüm dünyadaki Tavaslılara YENİMEDYADER üyesi gazeteler sayesinde kolaylıkla ulaşabildiklerini ve daha fazla ulaşmak için proje hazırlamak istediklerini söyledi.     DEĞİŞEN SARAYKÖY Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, YENİMEDYADER’in oluşumunun Denizli’deki medya kalitesini yükselteceğine inandığını söyledi. Başkan Özbaş, dernek üyelerine Sarayköy’deki değişimi anlatma fırsatı da buldu ve yeniden düzenlemesi yapılan Şehit Hüseyin Kuş Parkı’nı gezdirdi.   BAŞKAN DEVECİOĞLU’NDAN TAM DESTEK Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu YENİMEDYADER üyelerini makamında ağırladı. Kentin merkeze en yakın ilçelerinden olan Honaz’ın kentle bütünleşmesinin konu edildiği sohbette Başkan Devecioğlu, YENİMEDYADER oluşumunu yakından takip ettiğini ve tam destek vereceğini söyledi.     ACIPAYAMLI BAŞKANLAR’IN ‘MEDYADA KALİTE’ SOHBETİ Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı da makamında ziyaret eden YENİMEDYADER üyeleri, diğer ilçelerde olduğu gibi, kuruluş amaçlarını anlattı. YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt, diğer başkanlara da aktardığı, Denizli’de “merdiven altı, belaltı” diye tabir edilen internet gazeteciliğine karşı kaliteli haberciliği büyütmek için çalışacaklarını söyledi.Başkan Şevkan da, YENİMEDYADER oluşumunun birçok mesleğe örnek olması gerektiğini söylerken, birliktelikten ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   
Denizli’nin öncü internet gazetelerinin kurduğu Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) üyeleri, Tavas, Sarayköy, Honaz ve Acıpayam belediye başkanlarını ziyaret etti.

Denizli’deki önde gelen internet gazetelerinin çatı kuruluşu olan Yeni Medya Yayıncıları Derneği üyelerinin kent protokolü ziyaretleri devam ediyor. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı ziyaret eden YENİMEDYADER üyelerinin ilçelerle kucaklaşması sürdü.

 

TAVAS’TA SICAK KARŞILAMA

Tavas Belediye Başkanı Turhan veli Akyol ve ekibinin samimiyetle ağırladığı YENİMEDYADER üyeleri, Bağlar Mesireliği’ndeki taş evde sohbet fırsatı buldu. Şömine başındaki sohbette Başkan Akyol, tüm dünyadaki Tavaslılara YENİMEDYADER üyesi gazeteler sayesinde kolaylıkla ulaşabildiklerini ve daha fazla ulaşmak için proje hazırlamak istediklerini söyledi.

 

 

DEĞİŞEN SARAYKÖY

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, YENİMEDYADER’in oluşumunun Denizli’deki medya kalitesini yükselteceğine inandığını söyledi. Başkan Özbaş, dernek üyelerine Sarayköy’deki değişimi anlatma fırsatı da buldu ve yeniden düzenlemesi yapılan Şehit Hüseyin Kuş Parkı’nı gezdirdi.

 

BAŞKAN DEVECİOĞLU’NDAN TAM DESTEK

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu YENİMEDYADER üyelerini makamında ağırladı. Kentin merkeze en yakın ilçelerinden olan Honaz’ın kentle bütünleşmesinin konu edildiği sohbette Başkan Devecioğlu, YENİMEDYADER oluşumunu yakından takip ettiğini ve tam destek vereceğini söyledi.

 

 

ACIPAYAMLI BAŞKANLAR’IN ‘MEDYADA KALİTE’ SOHBETİ

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı da makamında ziyaret eden YENİMEDYADER üyeleri, diğer ilçelerde olduğu gibi, kuruluş amaçlarını anlattı. YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt, diğer başkanlara da aktardığı, Denizli’de “merdiven altı, belaltı” diye tabir edilen internet gazeteciliğine karşı kaliteli haberciliği büyütmek için çalışacaklarını söyledi.Başkan Şevkan da, YENİMEDYADER oluşumunun birçok mesleğe örnek olması gerektiğini söylerken, birliktelikten ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.