Yenişehir ve Servergazi’de su kesintisi

DENİZLİ 08.10.2016 - 13:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yenişehir ve Servergazi’de su kesintisi

denizli haber / denizli 20 haber / Yenişehir ve Servergazi’de su kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla, 10 Ekim 2016 tarihinde muhtelif mahallelerde su kesintisi yapılacak.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla su kesintisine gidilecek. Bu kapsamda, 10 Ekim 2016 Pazartesi günü Pamukkale İlçesi Yunus Emre Mahallesindeki Yunus Emre derin kuyusu ve Merkezefendi İlçesindeki Esnaf Terfi İstasyonunda çalışmaların tamamlanabilmesi için 10.00-18.00 saatleri arasında Yenişehir ve Servergazi Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği kaydedilirken, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.    
denizli haber / denizli 20 haber / Yenişehir ve Servergazi’de su kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla, 10 Ekim 2016 tarihinde muhtelif mahallelerde su kesintisi yapılacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla su kesintisine gidilecek. Bu kapsamda, 10 Ekim 2016 Pazartesi günü Pamukkale İlçesi Yunus Emre Mahallesindeki Yunus Emre derin kuyusu ve Merkezefendi İlçesindeki Esnaf Terfi İstasyonunda çalışmaların tamamlanabilmesi için 10.00-18.00 saatleri arasında Yenişehir ve Servergazi Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği kaydedilirken, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.