Yerel Medya’dan Mehmetçik’e destek ziyareti

GÜNDEM 10.04.2018 - 11:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yerel Medya’dan Mehmetçik’e destek ziyareti

Denizli, Muğla ve Aydın illerinden sorumlu Basın Yayın Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü tarafından üç ilde görev yapan basın mensuplarına ‘Zeytin Dalı’ operasyonunda görev yapan Mehmetçik’e destek ve moral ziyareti düzenlendi. Denizli’den 7 gazeteci operasyon bölgesine hareket etti. Suriye sınırındaki terör unsurlarına yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ kapsamında sınır birliklerinde görev yapan asker ve polislere moral ve destek vermek amacıyla Basın Yayın Enformasyon Muğla Bölge Müdürlüğü’nce ziyaret gezisi düzenlendi.  Basın yayın Enformasyon Muğla Bölge Müdürlüğü’nün sorumluluk alanı Muğla, Aydın ve Denizli illerinde görev yapan 24 basın çalışanı üç günlük Mehmetçik’e moral ve destek ziyareti kapsamında Hatay, Reyhanlı ve Kilis sınırında görev yapan Mehmetçik ziyaret edilecek.   DENİZLİ’DEN 7 GAZETECİ   Denizli Gazeteciler Cemiyeti mensubu 7 gazeteci dün akşam Muğla ve Aydın illerindeki gazeteciler ile buluşarak Afrin’e hareket etti. Denizli’den katılan gazeteciler, Erol Kes, Mesut Güler, Hatice Özdemir, Gökhan Gök, Yılmaz Baybars, İbrahim Sun ve Hasan Durna destek ziyaretinde yer aldı. Gazeteciler Afrin’e ulaşmak için Antakya-Belen’de mola verdiklerini yolculuklarının devam ettiğini bildirdi.    Basın yayın Enformasyon Bölge Müdürü Sezgin Sağun, “Ülkemizin birliği ve bütünlüğüne yönelik yıllardır süren terör tehdidini bertaraf etmek amacıyla Türk Siyahlı Kuvvetlerimiz ve daha sonra Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarınca başlatılan ‘Zeytin Dalı’ operasyonu başarıyla devam ediyor. Operasyonda görevli asker ve polisimin yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla BYEGM Muğla İl Müdürlüğü olarak sınır bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerimize hem moral, hem de destek olmak amacıyla Muğla, Aydın ve Denizli illerimizde görev yapan yerel medya mensubu arkadaşlarımız görevlilerimiz ile birlikte üç günlük ziyaret gerçekleştiriyor. Ziyaret kapsamında Hatay Reyhanlı ve Kilis sınırlarında görev yapan güvenlik güçlerimiz ziyaret edilecek. Ziyaret kapsamında desteklerini esirgemeyen Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.   

Denizli, Muğla ve Aydın illerinden sorumlu Basın Yayın Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü tarafından üç ilde görev yapan basın mensuplarına ‘Zeytin Dalı’ operasyonunda görev yapan Mehmetçik’e destek ve moral ziyareti düzenlendi. Denizli’den 7 gazeteci operasyon bölgesine hareket etti.


Suriye sınırındaki terör unsurlarına yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ kapsamında sınır birliklerinde görev yapan asker ve polislere moral ve destek vermek amacıyla Basın Yayın Enformasyon Muğla Bölge Müdürlüğü’nce ziyaret gezisi düzenlendi. 


Basın yayın Enformasyon Muğla Bölge Müdürlüğü’nün sorumluluk alanı Muğla, Aydın ve Denizli illerinde görev yapan 24 basın çalışanı üç günlük Mehmetçik’e moral ve destek ziyareti kapsamında Hatay, Reyhanlı ve Kilis sınırında görev yapan Mehmetçik ziyaret edilecek.

 

DENİZLİ’DEN 7 GAZETECİ

 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti mensubu 7 gazeteci dün akşam Muğla ve Aydın illerindeki gazeteciler ile buluşarak Afrin’e hareket etti. Denizli’den katılan gazeteciler, Erol Kes, Mesut Güler, Hatice Özdemir, Gökhan Gök, Yılmaz Baybars, İbrahim Sun ve Hasan Durna destek ziyaretinde yer aldı. Gazeteciler Afrin’e ulaşmak için Antakya-Belen’de mola verdiklerini yolculuklarının devam ettiğini bildirdi.

 

 Basın yayın Enformasyon Bölge Müdürü Sezgin Sağun, “Ülkemizin birliği ve bütünlüğüne yönelik yıllardır süren terör tehdidini bertaraf etmek amacıyla Türk Siyahlı Kuvvetlerimiz ve daha sonra Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarınca başlatılan ‘Zeytin Dalı’ operasyonu başarıyla devam ediyor. Operasyonda görevli asker ve polisimin yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla BYEGM Muğla İl Müdürlüğü olarak sınır bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerimize hem moral, hem de destek olmak amacıyla Muğla, Aydın ve Denizli illerimizde görev yapan yerel medya mensubu arkadaşlarımız görevlilerimiz ile birlikte üç günlük ziyaret gerçekleştiriyor. Ziyaret kapsamında Hatay Reyhanlı ve Kilis sınırlarında görev yapan güvenlik güçlerimiz ziyaret edilecek. Ziyaret kapsamında desteklerini esirgemeyen Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.