Yeşil Doğa Denizli'den sıra dışı bir rota ile ekrana geldi

DENİZLİ 10.09.2019 - 12:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yeşil Doğa Denizli'den sıra dışı bir rota ile ekrana geldi

CNNTÜRK ekranlarında her pazar yayınlanan 'Yeşil Doğa' programı bu hafta Denizli'nin Kale İlçesini tanıttı. Doğa'nın güzelliklerini anlatan sunucu Güven İslamoğlu'nu izleyenler ekran başına kilitlendi.   Güven İslamoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı programda bu hafta ki rotası, Denizli'nin Kale ilçesiydi, doğal güzellikleriyle büyüleyen Arapapıştı Kanyonu ile başladı. Her geçen gün turistik değeri daha çok bilinen kanyonda tekne turları yaygınlaşmaya başlamış durumda. Güven İslamoğlu, Denizli'deki ikinci durağı olan Kale'de coğrafi işaret sahibi kale biberinin üreticileriyle buluştu. Kale'nin iki önemli Cevherpaşa Camii ve Çarşı Camii kalem işli süslemeleri ile farklılaştı. Son durak, çok da bilinmeyen leblebinin anavatanı Kızılca Köyü. Denizli nohutundan leblebiye dönüşümün hikayesi Yeşil Doğa'da ekranlara geldi.     ARAPAPIŞTI KANYONU Güven İslamoğlu Yeşil Doğa programında Denizli'de ilk rotası Arapapıştı kanyonu oldu. Kanyon'un çevresini gezen İslamoğlu özellikle şehirden uzak kalmak ve manzarayı seyretmeye gelenlere kısa bir mesaj verdi. İslamoğlu: "Şehir kanyona gelirken çöpümüzle geliyoruz, onca yapılan çöp kutuları ve torbalar varken daha çevreye bırakılıyor, artık çöpünüzü geri götürmeyi öğrenin" dedi. Vatandaşların bu konuda daha dikkatli olması gerektiğini belirtti.     YEŞİL DOĞA PROGRAMI DENİZLİ'DE   2 YIL ÖNCE

CNNTÜRK ekranlarında her pazar yayınlanan 'Yeşil Doğa' programı bu hafta Denizli'nin Kale İlçesini tanıttı. Doğa'nın güzelliklerini anlatan sunucu Güven İslamoğlu'nu izleyenler ekran başına kilitlendi.

 

Güven İslamoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı programda bu hafta ki rotası, Denizli'nin Kale ilçesiydi, doğal güzellikleriyle büyüleyen Arapapıştı Kanyonu ile başladı. Her geçen gün turistik değeri daha çok bilinen kanyonda tekne turları yaygınlaşmaya başlamış durumda. Güven İslamoğlu, Denizli'deki ikinci durağı olan Kale'de coğrafi işaret sahibi kale biberinin üreticileriyle buluştu. Kale'nin iki önemli Cevherpaşa Camii ve Çarşı Camii kalem işli süslemeleri ile farklılaştı. Son durak, çok da bilinmeyen leblebinin anavatanı Kızılca Köyü. Denizli nohutundan leblebiye dönüşümün hikayesi Yeşil Doğa'da ekranlara geldi.

 

 

ARAPAPIŞTI KANYONU

Güven İslamoğlu Yeşil Doğa programında Denizli'de ilk rotası Arapapıştı kanyonu oldu. Kanyon'un çevresini gezen İslamoğlu özellikle şehirden uzak kalmak ve manzarayı seyretmeye gelenlere kısa bir mesaj verdi. İslamoğlu: "Şehir kanyona gelirken çöpümüzle geliyoruz, onca yapılan çöp kutuları ve torbalar varken daha çevreye bırakılıyor, artık çöpünüzü geri götürmeyi öğrenin" dedi. Vatandaşların bu konuda daha dikkatli olması gerektiğini belirtti.

 

 

YEŞİL DOĞA PROGRAMI DENİZLİ'DE

 

2 YIL ÖNCE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.