Yeşilay alkolle mücadeleyi anlattı

SAĞLIK 24.03.2018 - 12:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yeşilay alkolle mücadeleyi anlattı

Yeşilay Denizli Şubesi tarafından, Çivril’de TBM Tip2 projesi kapsamında alkol bağımlılığıyla mücadele eğitimi gerçekleştirildi. Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Yakar; “Büyük işler küçük başlangıçlar ile olur diyerek çıktığımız bu yolda bugün TBM Tip2 projemizi Çivril ilçemizde muhtarlar, imamlar, okul aile birliği başkanları ve okul müdürleriyle gerçekleştirdik. Rehber öğretmenimiz Sema Dikici tarafından alkol bağımlılığıyla mücadele eğitimimiz verildi. Bu eğitimde destekleri ve katılımlarını esirgemeyen Çivril Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven’e, İlçe Sağlık Müdürümüz Şerafettin Kuruoğlu'na teşekkür ederiz” dedi.   Eğitim sonunda Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasında Çivril de dereceye giren öğrencilere Çivril Belediye Başkanı ve Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Yakar tarafından hediyeleri verildi.  

Yeşilay Denizli Şubesi tarafından, Çivril’de TBM Tip2 projesi kapsamında alkol bağımlılığıyla mücadele eğitimi gerçekleştirildi.


Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Yakar; “Büyük işler küçük başlangıçlar ile olur diyerek çıktığımız bu yolda bugün TBM Tip2 projemizi Çivril ilçemizde muhtarlar, imamlar, okul aile birliği başkanları ve okul müdürleriyle gerçekleştirdik. Rehber öğretmenimiz Sema Dikici tarafından alkol bağımlılığıyla mücadele eğitimimiz verildi. Bu eğitimde destekleri ve katılımlarını esirgemeyen Çivril Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven’e, İlçe Sağlık Müdürümüz Şerafettin Kuruoğlu'na teşekkür ederiz” dedi.

 

Eğitim sonunda Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasında Çivril de dereceye giren öğrencilere Çivril Belediye Başkanı ve Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Yakar tarafından hediyeleri verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.