YGS Sınav yerleri açıklandı

EĞİTİM 02.03.2017 - 13:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

YGS Sınav yerleri açıklandı

YGS sınav giriş belgesi, sınava girecek binlerce öğrenci tarafından bekleniyordu. ÖSYM, bekleyişe son vererek adaylar için sınav giriş yerlerini gösteren sınav giriş belgelerini duyurdu. Peki YGS sınav giriş belgesi nereden alınır?

Ygs sınav giriş belgesi nereden alınır ? Binlerce üniversite adayının beklediği YGS sınav giriş belgesi, ÖSYM tarafından erişime açıldı. Sınava girecek adaylar, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi'ne T.C Kimlik No ve Aday Şifresi ile giriş yaparak YGS sınav giriş belgesine ulaşabilecek. YGS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYIN 12 Mart Pazar günü yapılacak sınav için adaylar sınav giriş yerlerini öğrenecek ve sınavlarına katılacak. Üniversiteye geçiş aşamasının ilk sınavı olan YGS'ye bu yıl 2 milyon 265 bin 902 aday katılım sağlayacak. Otobüsler de ücretsiz Denizli Ulaşım YGS Öğrencilerine özel olarak otobüslerde ücretsiz olacak.Otobüse binerken gösterecekleri sınav giriş belgeleri ile birlikte ücretsiz binebilecekler ve sınav yerlerine ulaşabilecekler.
YGS sınav giriş belgesi, sınava girecek binlerce öğrenci tarafından bekleniyordu. ÖSYM, bekleyişe son vererek adaylar için sınav giriş yerlerini gösteren sınav giriş belgelerini duyurdu. Peki YGS sınav giriş belgesi nereden alınır?

Ygs sınav giriş belgesi nereden alınır ?

Binlerce üniversite adayının beklediği YGS sınav giriş belgesi, ÖSYM tarafından erişime açıldı. Sınava girecek adaylar, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi'ne T.C Kimlik No ve Aday Şifresi ile giriş yaparak YGS sınav giriş belgesine ulaşabilecek.

YGS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYIN

12 Mart Pazar günü yapılacak sınav için adaylar sınav giriş yerlerini öğrenecek ve sınavlarına katılacak. Üniversiteye geçiş aşamasının ilk sınavı olan YGS'ye bu yıl 2 milyon 265 bin 902 aday katılım sağlayacak.

Otobüsler de ücretsiz

Denizli Ulaşım YGS Öğrencilerine özel olarak otobüslerde ücretsiz olacak.Otobüse binerken gösterecekleri sınav giriş belgeleri ile birlikte ücretsiz binebilecekler ve sınav yerlerine ulaşabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.