Yılanın nende olduğu kazada 1 kişi öldü

ASAYİŞ 25.10.2020 - 08:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yılanın nende olduğu kazada 1 kişi öldü

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen traktör kazasında ağır yaralanan Gülsüm Öz hayatını kaybetti.   Kaza, Acıpayam ilçesine bağlı Çiftlik Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çiftlik Mahallesi’nde yaşayan E. Ö.- Gülsüm Öz çifti tarladaki fasulyeleri topladıktan sonra eve dönmek için yola çıktı.  Fasulyeleri halk arasında ‘hameş’ olarak bilinen traktör römorkuna bağlayan çift dönüş yolunda iken Gülsüm Öz fasulyeler arasında yılan olduğunu fark etti. Panikleyen kadın durumu eşine söyledi. E. Ö.’de durumu öğrenince panikledi. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör yol kenarındaki şarampole devrildi.   Çevredekilerin yarımına koştuğu kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.   Kazada yan yatan traktörde bulunan sürücü hafif yaralanırken, eşi Gülsüm Öz. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak:Acıpayamgazetesi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen traktör kazasında ağır yaralanan Gülsüm Öz hayatını kaybetti.

 

Kaza, Acıpayam ilçesine bağlı Çiftlik Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çiftlik Mahallesi’nde yaşayan E. Ö.- Gülsüm Öz çifti tarladaki fasulyeleri topladıktan sonra eve dönmek için yola çıktı.  Fasulyeleri halk arasında ‘hameş’ olarak bilinen traktör römorkuna bağlayan çift dönüş yolunda iken Gülsüm Öz fasulyeler arasında yılan olduğunu fark etti. Panikleyen kadın durumu eşine söyledi. E. Ö.’de durumu öğrenince panikledi. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör yol kenarındaki şarampole devrildi.

 

Çevredekilerin yarımına koştuğu kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

Kazada yan yatan traktörde bulunan sürücü hafif yaralanırken, eşi Gülsüm Öz. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak:Acıpayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.