Yılanın soktuğu kadın hayatını kaybetti

ASAYİŞ 06.07.2020 - 22:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yılanın soktuğu kadın hayatını kaybetti

Denizi'nin Kale ilçesinde yılanın soktuğu kadın hastanede gördüğü tedavinin ardından evine döndü. Olayın ertesi günü akşamı hayatını kaybetti.   Haberdenizli.com'un haberine göre, Kale ilçesi Kırköy mahallesinde Cumartesi akşamı meydana gelen olayda, 55 yaşındaki kadına iddiaya göre evlerinin önünde bulunan tuvalete gittiği sırada yılan soktu. Raziye A. isimli kadının çığlıklarını komşuları duydu. Acilen Kale Devlet Hastanesi'ne getirilen kadına bir iğne yapıldı. İlave olarak bir krem verilen kadın evine gönderildi. Ertesi gün akşam saatlerinde yatağında ölü bulunan Raziye A. ailesinin itirazı ve şikayeti sonucunda otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morgu'na getirildi.    55 Yaşındaki Raziye A.'nın ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonucu belli olacak.  

Denizi'nin Kale ilçesinde yılanın soktuğu kadın hastanede gördüğü tedavinin ardından evine döndü. Olayın ertesi günü akşamı hayatını kaybetti.

 

Haberdenizli.com'un haberine göre, Kale ilçesi Kırköy mahallesinde Cumartesi akşamı meydana gelen olayda, 55 yaşındaki kadına iddiaya göre evlerinin önünde bulunan tuvalete gittiği sırada yılan soktu. Raziye A. isimli kadının çığlıklarını komşuları duydu. Acilen Kale Devlet Hastanesi'ne getirilen kadına bir iğne yapıldı. İlave olarak bir krem verilen kadın evine gönderildi. Ertesi gün akşam saatlerinde yatağında ölü bulunan Raziye A. ailesinin itirazı ve şikayeti sonucunda otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morgu'na getirildi. 

 


55 Yaşındaki Raziye A.'nın ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonucu belli olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.