Yılanlar Araçlara Dadandı

DİĞER 02.06.2016 - 09:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Yılanlar Araçlara Dadandı

Denizli’de iki ayrı yerde iki farklı araç içerisinde bulunan yılanlar sürücüleri tedirgin ederken, çıkarılan yılanlar doğaya geri bırakıldı.

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde İzmir Asfaltı üzeri Çağdaş Sanayi sitesi önündeki bir aracın içerisine giren yılan, itfaiye ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Kayalık şube ekipleri tarafından çıkarıldı. Araç içerisinde çıkarılan yılan doğaya geri bırakıldı. Bir başka olayda ise aracına yılanın girdiğini fark eden sürücü durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa süreli uğraştan sonra araç içerisinde bulunan yaralı olduğu tespit edilen yılanı motor kısmından çıkardı. Yaralı olarak çıkarılan yılan Büyükşehir Belediyesi Veterinerlerine teslim edildi.
Denizli’de iki ayrı yerde iki farklı araç içerisinde bulunan yılanlar sürücüleri tedirgin ederken, çıkarılan yılanlar doğaya geri bırakıldı.

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde İzmir Asfaltı üzeri Çağdaş Sanayi sitesi önündeki bir aracın içerisine giren yılan, itfaiye ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Kayalık şube ekipleri tarafından çıkarıldı. Araç içerisinde çıkarılan yılan doğaya geri bırakıldı.

Bir başka olayda ise aracına yılanın girdiğini fark eden sürücü durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa süreli uğraştan sonra araç içerisinde bulunan yaralı olduğu tespit edilen yılanı motor kısmından çıkardı. Yaralı olarak çıkarılan yılan Büyükşehir Belediyesi Veterinerlerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.