Yılbaşına Özel En Trend Pırlanta Modelleri

DİĞER 28.11.2017 - 15:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yılbaşına Özel En Trend Pırlanta Modelleri

Yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada milyarlarca insan tarafından kutlanan yılbaşında ne yapacağınıza karar verdiniz mi? Peki; bu özel günde hayatınızın aşkına hangi hediyeyi armağan edeceğinize? Bu özel günün en az sevgiliniz kadar özel ve anlamlı olması adına ona şık bir Divas Pırlanta hediye edebilir; onun kalbini bir kez daha çalabilirsiniz.   İşte; yılbaşında sevgilinize hediye edebileceğiniz en trend Divas Pırlanta modelleri: Pırlanta Ametist Sonsuzluk Love Kolye   3 gram gümüş altın kaplamadan oluşan, ametist taşının büyüsünü gözler önüne seren kolye model; Divas Pırlanta’nın sevgiliye hediye kategorisinin en çok satanları arasında bulunuyor.   Üstelik ürün, şu an 30 indirimle satışa sunuluyor. Kredi kartına taksit imkanından yararlanarak; bu hediyeyi oldukça kısa bir süre içerisinde belirttiğiniz adresten teslim alabilirsiniz.   Pırlanta Altın Sonsuzluk Kalp Kolye   14 ayar altın kaplamalı bu özel ve şık ürün; Divas Pırlanta’nın en beğenilenleri listesinde başı çekiyor. Kalp ve sonsuzluk temasının iç içe geçtiği ve minik pırlanta detayları ile harmanlandığı bu modelin fiyatı ise yalnızca 569 TL! Pırlanta İki Kalp Yüzük Birbirine ait olan 2 aşık kalbi temsil eden bu model; gümüş kaplaması ve minik pırlantaları ile oldukça romantik görünüyor değil mi? Divas Pırlanta’nın ‘Sevgiliye Hediye’ kategorisindeki diğer ürünlere göz atmak için hemen https://www.divaslove.com/Sevgiliye-hediye linkini tıklayabilirsiniz.

Yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada milyarlarca insan tarafından kutlanan yılbaşında ne yapacağınıza karar verdiniz mi? Peki; bu özel günde hayatınızın aşkına hangi hediyeyi armağan edeceğinize? Bu özel günün en az sevgiliniz kadar özel ve anlamlı olması adına ona şık bir Divas Pırlanta hediye edebilir; onun kalbini bir kez daha çalabilirsiniz.

 

İşte; yılbaşında sevgilinize hediye edebileceğiniz en trend Divas Pırlanta modelleri:

Pırlanta Ametist Sonsuzluk Love Kolye

 

3 gram gümüş altın kaplamadan oluşan, ametist taşının büyüsünü gözler önüne seren kolye model; Divas Pırlanta’nın sevgiliye hediye kategorisinin en çok satanları arasında bulunuyor.

 

Üstelik ürün, şu an 30 indirimle satışa sunuluyor. Kredi kartına taksit imkanından yararlanarak; bu hediyeyi oldukça kısa bir süre içerisinde belirttiğiniz adresten teslim alabilirsiniz.

 

Pırlanta Altın Sonsuzluk Kalp Kolye

 

14 ayar altın kaplamalı bu özel ve şık ürün; Divas Pırlanta’nın en beğenilenleri listesinde başı çekiyor.

Kalp ve sonsuzluk temasının iç içe geçtiği ve minik pırlanta detayları ile harmanlandığı bu modelin fiyatı ise yalnızca 569 TL!

Pırlanta İki Kalp Yüzük

Birbirine ait olan 2 aşık kalbi temsil eden bu model; gümüş kaplaması ve minik pırlantaları ile oldukça romantik görünüyor değil mi?

Divas Pırlanta’nın ‘Sevgiliye Hediye’ kategorisindeki diğer ürünlere göz atmak için hemen https://www.divaslove.com/Sevgiliye-hediye linkini tıklayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.