Yılın İlk Gününde Kartopu Oynamak İçin Oraya Akın Ettiler

DENİZLİ 01.01.2020 - 22:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yılın İlk Gününde Kartopu Oynamak İçin Oraya Akın Ettiler

Yaylanın Merkezi Bağbaşı Yaylası yılın ilk gününde okullarında tatil olmasıyla birlikte vatandaşların akınına uğradı.   2015 yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşların hizmetine açtığı Teleferik ve Bağbaşı Yaylası yeni yılın ilk tatili ile ziyaretçi akınına uğradı. Her gün yüzlerce kişinin akın ettiği tesis ve kentteki yayla turizminin merkezi olması ile birlikte vatandaşlar 1500 metre rakımdaki Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nda kartopu oynamak ve gezmek için sıraya girdi. Teleferik ile yaylaya çıkmak için bekleyen vatandaşlara ise tesis yönetimi çay ikramında bulunarak vatandaşın içini ısıttı.     YAZIN YAYLA KIŞIN KIŞ TURİZMİ   Baharın geldiği ilk günlerde yeşilin tüm renkleriyle yayla turizmine açık olan Bağbaşı Yaylası, kış aylarında ise kış turizmine açılarak vatandaşın uğrak haline geliyor. Kış mevsimi ile birlikte beyazlara bürünen tesis, baharın ilk günlerinden itibaren ise yeşilin tüm renk tonlarını bünyesinde barındıran Bağbaşı Yaylası, bungalov evler, çadır kamp alanı, restoran ve piknik alanı ile ziyaretçilerine hizmet veriyor. Yöresel yemeklerinde sunulduğu tesis 1 Ocak 2020 yılının ilk gününde yoğun ziyaretçi akınına uğradı.    

Yaylanın Merkezi Bağbaşı Yaylası yılın ilk gününde okullarında tatil olmasıyla birlikte vatandaşların akınına uğradı.

 

2015 yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşların hizmetine açtığı Teleferik ve Bağbaşı Yaylası yeni yılın ilk tatili ile ziyaretçi akınına uğradı. Her gün yüzlerce kişinin akın ettiği tesis ve kentteki yayla turizminin merkezi olması ile birlikte vatandaşlar 1500 metre rakımdaki Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nda kartopu oynamak ve gezmek için sıraya girdi. Teleferik ile yaylaya çıkmak için bekleyen vatandaşlara ise tesis yönetimi çay ikramında bulunarak vatandaşın içini ısıttı.

 

 

YAZIN YAYLA KIŞIN KIŞ TURİZMİ

 

Baharın geldiği ilk günlerde yeşilin tüm renkleriyle yayla turizmine açık olan Bağbaşı Yaylası, kış aylarında ise kış turizmine açılarak vatandaşın uğrak haline geliyor. Kış mevsimi ile birlikte beyazlara bürünen tesis, baharın ilk günlerinden itibaren ise yeşilin tüm renk tonlarını bünyesinde barındıran Bağbaşı Yaylası, bungalov evler, çadır kamp alanı, restoran ve piknik alanı ile ziyaretçilerine hizmet veriyor. Yöresel yemeklerinde sunulduğu tesis 1 Ocak 2020 yılının ilk gününde yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.