Yılın Spor Yöneticisi Ali Çetin Seçildi

SPOR 11.05.2019 - 17:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yılın Spor Yöneticisi Ali Çetin Seçildi

Pamukkale Üniversitesi’nin bu yıl ilk kez düzenlemiş olduğu ve PAÜ öğrencilerinin oy kullanarak, spor dünyasının en iyilerini belirlendiği “Spor Ödülleri”nde Abalı Denizlispor Başkanı Ali Çetin ulusal kategoride “Yılın Spor Yöneticisi” seçildi.   Spor sektöründe emek harcayanların gösterdikleri üstün başarı ve hizmetlerin değerlendirilmesi amacıyla; sadece PAÜ’lü öğrencilerin oylarıyla belirlendiği yılın ‘en’leri ödül törenine katılacak olan Abalı Denizlispor Başkanı Ali Çetin, öğrenciler ile bir araya gelerek “Yılın Spor Yöneticisi” ödülünün sahibi olacak.   Törende konuşma gerçekleştirerek öğrencilerin sorularını yanıtlayacak olan Başkan Çetin, “Üniversite öğrencilerinden böyle bir ödül almak bizleri son derece heyecanlandırdı. Beni bu ödüle layık gören tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.   Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından beşinci kez yapılacak olan 'Spor Bilimleri Etkinlikleri' çerçevesinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Spor Ödülleri Töreni”, 16 Mayıs Perşembe günü saat 15.00’de PAÜ Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde sporcular, akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşecek.

Pamukkale Üniversitesi’nin bu yıl ilk kez düzenlemiş olduğu ve PAÜ öğrencilerinin oy kullanarak, spor dünyasının en iyilerini belirlendiği “Spor Ödülleri”nde Abalı Denizlispor Başkanı Ali Çetin ulusal kategoride “Yılın Spor Yöneticisi” seçildi.

 

Spor sektöründe emek harcayanların gösterdikleri üstün başarı ve hizmetlerin değerlendirilmesi amacıyla; sadece PAÜ’lü öğrencilerin oylarıyla belirlendiği yılın ‘en’leri ödül törenine katılacak olan Abalı Denizlispor Başkanı Ali Çetin, öğrenciler ile bir araya gelerek “Yılın Spor Yöneticisi” ödülünün sahibi olacak.

 

Törende konuşma gerçekleştirerek öğrencilerin sorularını yanıtlayacak olan Başkan Çetin, “Üniversite öğrencilerinden böyle bir ödül almak bizleri son derece heyecanlandırdı. Beni bu ödüle layık gören tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından beşinci kez yapılacak olan 'Spor Bilimleri Etkinlikleri' çerçevesinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Spor Ödülleri Töreni”, 16 Mayıs Perşembe günü saat 15.00’de PAÜ Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde sporcular, akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.