YKS sonuçları açıklandı! Üniversite birincisi Denizli’den

EĞİTİM 17.07.2019 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

YKS sonuçları açıklandı! Üniversite birincisi Denizli’den

ÖSYM tarafından dün gece sürpriz bir şekilde 2019 Yükseköğretime Geçiş sınavı YKS sonuçları açıklandı. 2019 YKS sonuçlarının açıklanmasını bekleyen milyonlarca öğrenci heyecanla sonuçlarını bir an önce öğrenmek istiyor. ÖSYM’nin sınav sonuçlarını açıklamasının ardından Denizli’de Özel Final Fen Lisesi öğrencisi hem SAY (ham puan), hem de SAY (Yerleştirme Puan) dalında Türkiye 1.si oldu.   ÖSYM’nin takvimine göre sınav sonuçları 18 Temmuz’da açıklanacaktı. Milyonlarca üniversite adayının heyecanla beklediği sonuçlar dün gece sürpriz bir şekilde açıklandı. ÖSYM tarafından 2019 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. 2019 YKS’ ye giren ve sınav sonucunu merak eden öğrenciler arasında Denizli Özel Final Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Berke İşler’de vardı.  İşler’in sınav sonuçlarını incelemesi sonucu SAY Puan türünde (Ham-SAY) ve (Y-SAY) 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olduğunu öğrendi.   Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Berke İşler’in bu başarı sevincini ailesi ve öğrenim gördüğü Denizli Özel Final Fen Lisesi idaresi ve öğretmenleri de paylaştı.     Denizli Özel Final Fen Lisesi Yöneticisi Sadi Öztekin, öğrencisinin aldığı başarıyı sosyal medya hesaplarından paylaşarak haklı olarak şu ifadelere yer verdi.   Öztekin; “Denizli Özel Final Fen Lisesi öğrencimiz Mehmet Berke İşler SAY Puan türünde (Ham-SAY) ve (Y-SAY) 500.000 tam puan alarak Türkiye 1.si oldu. Yıllarca süren özverili çalışmasından dolayı öncelikle kendisini, sonra da ailesini ve Denizli Final Okullarının öğretmen, yönetici ve tüm çalışanlarını yürekten tebrik ediyor, M. Berke'ye üniversite hayatında üstün başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, güzel ülkemize çok büyük katma değer sağlayacaktır. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını kanıtladığın ve hem kendi ailene, hem de Final ailesine büyük bir onur yaşattığın için teşekkürler M. Berke...”   Özel Final Fen Lisesi Öğrencisi Mehmet Berke İşler’in Denizli dışında olduğu, sınav sonucunu aldığı andan itibaren Denizli’ye dönüş hazırlığı yaptığı ve şu aralar Denizli’ye varmak üzere olduğu belirtildi.  

ÖSYM tarafından dün gece sürpriz bir şekilde 2019 Yükseköğretime Geçiş sınavı YKS sonuçları açıklandı. 2019 YKS sonuçlarının açıklanmasını bekleyen milyonlarca öğrenci heyecanla sonuçlarını bir an önce öğrenmek istiyor. ÖSYM’nin sınav sonuçlarını açıklamasının ardından Denizli’de Özel Final Fen Lisesi öğrencisi hem SAY (ham puan), hem de SAY (Yerleştirme Puan) dalında Türkiye 1.si oldu.

 

ÖSYM’nin takvimine göre sınav sonuçları 18 Temmuz’da açıklanacaktı. Milyonlarca üniversite adayının heyecanla beklediği sonuçlar dün gece sürpriz bir şekilde açıklandı. ÖSYM tarafından 2019 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. 2019 YKS’ ye giren ve sınav sonucunu merak eden öğrenciler arasında Denizli Özel Final Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Berke İşler’de vardı.  İşler’in sınav sonuçlarını incelemesi sonucu SAY Puan türünde (Ham-SAY) ve (Y-SAY) 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olduğunu öğrendi.

 

Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Berke İşler’in bu başarı sevincini ailesi ve öğrenim gördüğü Denizli Özel Final Fen Lisesi idaresi ve öğretmenleri de paylaştı.

 

 

Denizli Özel Final Fen Lisesi Yöneticisi Sadi Öztekin, öğrencisinin aldığı başarıyı sosyal medya hesaplarından paylaşarak haklı olarak şu ifadelere yer verdi.

 

Öztekin; “Denizli Özel Final Fen Lisesi öğrencimiz Mehmet Berke İşler SAY Puan türünde (Ham-SAY) ve (Y-SAY) 500.000 tam puan alarak Türkiye 1.si oldu. Yıllarca süren özverili çalışmasından dolayı öncelikle kendisini, sonra da ailesini ve Denizli Final Okullarının öğretmen, yönetici ve tüm çalışanlarını yürekten tebrik ediyor, M. Berke'ye üniversite hayatında üstün başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, güzel ülkemize çok büyük katma değer sağlayacaktır. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını kanıtladığın ve hem kendi ailene, hem de Final ailesine büyük bir onur yaşattığın için teşekkürler M. Berke...”

 

Özel Final Fen Lisesi Öğrencisi Mehmet Berke İşler’in Denizli dışında olduğu, sınav sonucunu aldığı andan itibaren Denizli’ye dönüş hazırlığı yaptığı ve şu aralar Denizli’ye varmak üzere olduğu belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.