Yol Denetimi Çameli'de Aralıksız Devam Ediyor

GÜNDEM 08.04.2020 - 16:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yol Denetimi Çameli'de Aralıksız Devam Ediyor

Denizli'yi Muğla'ya bağlayan Çameli Fethiye Karayolu'nda denetimler 24 saat aralıksız devam ediyor.   Denizli'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kente araç giriş ve çıkışlarının yasaklanmasının ardından şehirle bağlantılı tüm il sınırları yollarında denetimler artırıldı.   İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, Çameli'den Denizli ile sınır komşusu olan Buldur, ve Muğla'ya bağlantısı olan tüm ana ve ara yollarda güvenlik güçleri kontrol noktaları oluşturdu.   Karabayır Mahalle Muhtarı Mehmet Akdağ:" Virüs nedeniyle oluşturulan kontrol noktasını ziyaret ederek, jandarma ve polis ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi." Akdağ:" Karabayır Fethiye yolu Jandarma ve polis Ekipleri sağlımız için yol kontorolunda, jandarma polis yola bakıyor, "Ayşe Teyze Gözleme" jandarma polise bakıyor, Allah razı olsun" paylaşımında bulundu.   Bu bölgelerde tedbir alan polis ve jandarma ekipleri, yol güzergahlarındaki gezici ekiplerin devriye sayısını da artırdı. Sürücülerin şehre giriş için izin belgelerinin olup olmadığını denetleyen ekipler, belgesi olmayan sürücüleri geri gönderiyor.   Araçlarda sosyal mesafe kuralına uyulup uyulmadığını da kontrol eden ekipler, sürücü ve yolcuların ateşini de ölçtü. Araçlarda sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş üzeri ile 20 yaş altı vatandaşın olup olmadığını da kontrol eden ekipler, zorunlu olmadıkça evlerden dışarı çıkılmaması uyarısında bulundu.

Denizli'yi Muğla'ya bağlayan Çameli Fethiye Karayolu'nda denetimler 24 saat aralıksız devam ediyor.

 

Denizli'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kente araç giriş ve çıkışlarının yasaklanmasının ardından şehirle bağlantılı tüm il sınırları yollarında denetimler artırıldı.

 

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, Çameli'den Denizli ile sınır komşusu olan Buldur, ve Muğla'ya bağlantısı olan tüm ana ve ara yollarda güvenlik güçleri kontrol noktaları oluşturdu.

 

Karabayır Mahalle Muhtarı Mehmet Akdağ:" Virüs nedeniyle oluşturulan kontrol noktasını ziyaret ederek, jandarma ve polis ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi." Akdağ:" Karabayır Fethiye yolu Jandarma ve polis Ekipleri sağlımız için yol kontorolunda, jandarma polis yola bakıyor, "Ayşe Teyze Gözleme" jandarma polise bakıyor, Allah razı olsun" paylaşımında bulundu.

 

Bu bölgelerde tedbir alan polis ve jandarma ekipleri, yol güzergahlarındaki gezici ekiplerin devriye sayısını da artırdı. Sürücülerin şehre giriş için izin belgelerinin olup olmadığını denetleyen ekipler, belgesi olmayan sürücüleri geri gönderiyor.

 

Araçlarda sosyal mesafe kuralına uyulup uyulmadığını da kontrol eden ekipler, sürücü ve yolcuların ateşini de ölçtü. Araçlarda sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş üzeri ile 20 yaş altı vatandaşın olup olmadığını da kontrol eden ekipler, zorunlu olmadıkça evlerden dışarı çıkılmaması uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.