Yolcu minibüsü ile kamyonet çarpıştı: 8 yaralı

ASAYİŞ 29.05.2018 - 13:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yolcu minibüsü ile kamyonet çarpıştı: 8 yaralı

Merkezefendi İlçesi Bozburun Mahallesi’nde yolcu minibüsü ile sokak hayvanlarını toplama aracı çarpıştı. Meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.   Bugün sabah saat 09.30 sularında meydana gelen kazada, 20 M 0705 plakalı yolcu minibüsü, Bozburun Mahallesi 7013 Sokak'ta, 20 AAC 164 plakalı sokak hayvanlarını toplamakta kullanılan kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolü kaybeden minibüs devrildi. Kamyonet ise bir tüp deposuna çarparak durdu. Kazada araç sürücüleri ve minibüste bulunan 4 yolcu ile kamyonette görevli 2 kişi olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılara sağlık ekiplerinin kaza yerinde ilk müdahalesinin ardından, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kamyonette sokak hayvanı bulunmadığı öğrenildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Merkezefendi İlçesi Bozburun Mahallesi’nde yolcu minibüsü ile sokak hayvanlarını toplama aracı çarpıştı. Meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

 

Bugün sabah saat 09.30 sularında meydana gelen kazada, 20 M 0705 plakalı yolcu minibüsü, Bozburun Mahallesi 7013 Sokak'ta, 20 AAC 164 plakalı sokak hayvanlarını toplamakta kullanılan kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolü kaybeden minibüs devrildi. Kamyonet ise bir tüp deposuna çarparak durdu. Kazada araç sürücüleri ve minibüste bulunan 4 yolcu ile kamyonette görevli 2 kişi olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılara sağlık ekiplerinin kaza yerinde ilk müdahalesinin ardından, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kamyonette sokak hayvanı bulunmadığı öğrenildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.