Yolcu otobüsü devrildi: 37 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2020 - 08:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yolcu otobüsü devrildi: 37 yaralı

Afyonkarahisar'da aşırı kar yağışı ve tipinin neden olduğu otobüs kazasından ilk belirlemelerde 2’si ağır 20 yaralı olurken daha sonra yaralı sayısı 37'ye yükseldi. Afyonkarahisar’da, Aydın ve Denizli istikametinden Gaziantep istikametine gitmekte olan İbrahim Halil Hilaloğlu yönetimindeki 27 LM 821 plakalı yolcu otobüsü Şuhut ilçesi Karadilli kasabasında olumsuz hava şartları nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 37 kişi yaralandı. Olay yerine 112 ambulans ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan yolcular Şuhut ilçesi ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.   Kazaya ilişkin jandarma ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Afyonkarahisar'da aşırı kar yağışı ve tipinin neden olduğu otobüs kazasından ilk belirlemelerde 2’si ağır 20 yaralı olurken daha sonra yaralı sayısı 37'ye yükseldi.


Afyonkarahisar’da, Aydın ve Denizli istikametinden Gaziantep istikametine gitmekte olan İbrahim Halil Hilaloğlu yönetimindeki 27 LM 821 plakalı yolcu otobüsü Şuhut ilçesi Karadilli kasabasında olumsuz hava şartları nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 37 kişi yaralandı.


Olay yerine 112 ambulans ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan yolcular Şuhut ilçesi ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

 

Kazaya ilişkin jandarma ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.