Yönetimden Başkan Üstek'e geçmiş olsun ziyareti

SPOR 11.04.2018 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yönetimden Başkan Üstek'e geçmiş olsun ziyareti

Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu özel bir hastanede astım hastalığı nedeniyle tedavi gören Başkan Mustafa Üstek’i ziyaret etti.   Kısa bir süre önce astım rahatsızlığından dolayı özel bir hastanede tedavi görmeye başlayan Denizlispor Kulüp Başkanı Başkan Üstek’i yönetim kurulu ziyaret etti.    Ziyarete, Vergi Dairesi Başkan Vekili Hasan Öztaş,  Yönetim Kurulu Üyeleri; Zafer Evcı, Ahmet Selvi, Feridun Fikri Akyol, Taner Atilla, Ali Fırat, Mehmet Kaya, Nihat Hünkar katıldı. Başkan Üstek’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan yönetim, hastalığı hakkında bilgi aldı. Başkan Üstek’in, en kısa sürede sağlığına kavuşarak aralarına dönme temennisinde bulundu

Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu özel bir hastanede astım hastalığı nedeniyle tedavi gören Başkan Mustafa Üstek’i ziyaret etti.

 

Kısa bir süre önce astım rahatsızlığından dolayı özel bir hastanede tedavi görmeye başlayan Denizlispor Kulüp Başkanı Başkan Üstek’i yönetim kurulu ziyaret etti.

 

 Ziyarete, Vergi Dairesi Başkan Vekili Hasan Öztaş,  Yönetim Kurulu Üyeleri; Zafer Evcı, Ahmet Selvi, Feridun Fikri Akyol, Taner Atilla, Ali Fırat, Mehmet Kaya, Nihat Hünkar katıldı. Başkan Üstek’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan yönetim, hastalığı hakkında bilgi aldı. Başkan Üstek’in, en kısa sürede sağlığına kavuşarak aralarına dönme temennisinde bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.