Yöresel Sanatcı Şevket Kızılırmak ‘Tan Başkan Arslan’a Ziyaret

KÜLTÜR 06.11.2019 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yöresel Sanatcı Şevket Kızılırmak ‘Tan Başkan Arslan’a Ziyaret

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültürel Miras Taşıyıcıları Halk Müziği Mahalli Sanatçıları ve Çalgı Yapımcıları Değerlendirme Kurulu’nun kararı sonucunda Devlet Sanatçısı unvanı verilen Çameli yerel sanatçısı Şevket İren Kızılırmak, belediye başkanı Cengiz Arslan'ı makamında ziyaret etti.   Çameli’nin yerel Sanatçısı Şevket Kızılırmak ,Doğuş Müzik ve Gazetesi Sahibi İskender Doğan ,Türk Halk Sanat Müziği Sanatçısı Bedri Sarıkaya ile Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Arslan ;Şevket Kızılırmak Çameli’nin değerli yerel sanatçılarımızdan biridir Çameli’mizin değeri ve gururudur gençlik yıllarında uzun süre Yeşilçam’da birçok isimle birlikte figüran olara sahne aldı. Bazı filmlerde türküler seslendirdi. TRT repertuarına beste verdi Albüm Konusunda Şevket Abimize Destek olduk ‘’ Ak Keçinin ayranı adlı klipi ile güzel bir eser kazandırdı Müzik kariyerini Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Kimlik kartıyla taçlandırdığını dile getiren Başkan Arslan İlçemizin yerel sanatçısı olarak Devlet Sanatçı ünvanı alması ile bizi gururlandırdı başarıların devamını diliyorum dedi   BU BAŞARIYI ÇAMELİ'MİZE ARMAĞAN EDİYORUM   Sanatçı tanıtma kartını Çameli adına almaktan büyük bir onur duyduğunu ifade eden Mahalli Sanatçısı Şevket Kızılırmak ise bu başarıyı Çameli’ye armağan ettiğini belirterek, Denizli ilimizin kültür taşıyıcısı olarak bu kimliği almayı, Denizli Halkı adına onur duyuyorum. Kültür taşıyıcılığını da en iyi şekilde gerek sosyal ortamlarda gerekse okullarda anlatmayı hedefliyorum. Canlı dinletiler, canlı anlatımlarla Halk kültüründe Denizli’yi anlatmak, Çameli’yi tanıtmak istiyorum” dedi. Türk Halk Müziği Sanatıcısı Son Çıkardığı albümü Başkan Arslan’a armağan etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültürel Miras Taşıyıcıları Halk Müziği Mahalli Sanatçıları ve Çalgı Yapımcıları Değerlendirme Kurulu’nun kararı sonucunda Devlet Sanatçısı unvanı verilen Çameli yerel sanatçısı Şevket İren Kızılırmak, belediye başkanı Cengiz Arslan'ı makamında ziyaret etti.

 
Çameli’nin yerel Sanatçısı Şevket Kızılırmak ,Doğuş Müzik ve Gazetesi Sahibi İskender Doğan ,Türk Halk Sanat Müziği Sanatçısı Bedri Sarıkaya ile Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Arslan ;Şevket Kızılırmak Çameli’nin değerli yerel sanatçılarımızdan biridir Çameli’mizin değeri ve gururudur gençlik yıllarında uzun süre Yeşilçam’da birçok isimle birlikte figüran olara sahne aldı. Bazı filmlerde türküler seslendirdi. TRT repertuarına beste verdi Albüm Konusunda Şevket Abimize Destek olduk ‘’ Ak Keçinin ayranı adlı klipi ile güzel bir eser kazandırdı Müzik kariyerini Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Kimlik kartıyla taçlandırdığını dile getiren Başkan Arslan İlçemizin yerel sanatçısı olarak Devlet Sanatçı ünvanı alması ile bizi gururlandırdı başarıların devamını diliyorum dedi

 

BU BAŞARIYI ÇAMELİ'MİZE ARMAĞAN EDİYORUM

 

Sanatçı tanıtma kartını Çameli adına almaktan büyük bir onur duyduğunu ifade eden Mahalli Sanatçısı Şevket Kızılırmak ise bu başarıyı Çameli’ye armağan ettiğini belirterek, Denizli ilimizin kültür taşıyıcısı olarak bu kimliği almayı, Denizli Halkı adına onur duyuyorum. Kültür taşıyıcılığını da en iyi şekilde gerek sosyal ortamlarda gerekse okullarda anlatmayı hedefliyorum. Canlı dinletiler, canlı anlatımlarla Halk kültüründe Denizli’yi anlatmak, Çameli’yi tanıtmak istiyorum” dedi. Türk Halk Müziği Sanatıcısı Son Çıkardığı albümü Başkan Arslan’a armağan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.