Yörex Fuarı’na tadıyla Teahome bitki çayları damgasını vurdu

EKONOMİ 29.10.2016 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yörex Fuarı’na tadıyla Teahome bitki çayları damgasını vurdu

denizli haber / denizli 20 haber / Yörex Fuarı’na tadıyla Teahome bitki çayları damgasını vurdu

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın, YÖREX Fuarı’nda Aydın, Denizli ve Muğla’nın yöresel ürünlerinin tanıtımı için açtığı stant büyük ilgi gördü. Antalya Expo Fuar merkezinde, bu yıl 7. Kez düzenlenen fuarda Teahome Bitki Çaylarının tadımı ve tanıtımı da yapıldı.    Çal ilçesine bağlı Belevi Mahallesi’nde iyi tarım uygulamasıyla yetiştirilen, el değmeden tesiste sallama çay haline getirilerek ‘Teahome’ markasıyla sunulan adaçayı, kekik, ıhlamur ve name çayları ziyaretçilerin ilgisini çekti.    GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan, Ajansın bölgenin potansiyelini tanıtmak amacıyla yurt içi ve yurt dışı fuarlara katıldığını belirtirken YÖREX'in de özellikle yöresel ürünlerin tanıtımında iyi bir platform olduğunu kaydetti. Akdoğan, “YÖREX Fuarı'nın, yöresel ürünlerin markalaşması, ticari değer kazanması ve tanıtılması açısından doğru adres olduğu bilinciyle hareket etmekteyiz. Ayrıca ülkemizde yöresel ürünlerin tescillenmesi ve markalaşması yolunda bir bilincin oluşmasında da söz konusu fuarın önemli adımlar attığını düşünmekteyiz" dedi. Akdoğan, “Bölgemize ait katma değeri yüksek ürünlerin yanı sıra coğrafi işaretli ürünlerin de sergilendiği fuarda standımızı ziyaret eden konuklarımız doğal güzellikleri, tarımı, sanayisi, kültürü ile farklı lezzetler sunan Güney Ege’nin yöresel ürünlerini yakından görme ve tatma imkanı buldular” dedi.    
denizli haber / denizli 20 haber / Yörex Fuarı’na tadıyla Teahome bitki çayları damgasını vurdu

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın, YÖREX Fuarı’nda Aydın, Denizli ve Muğla’nın yöresel ürünlerinin tanıtımı için açtığı stant büyük ilgi gördü. Antalya Expo Fuar merkezinde, bu yıl 7. Kez düzenlenen fuarda Teahome Bitki Çaylarının tadımı ve tanıtımı da yapıldı.

 

 Çal ilçesine bağlı Belevi Mahallesi’nde iyi tarım uygulamasıyla yetiştirilen, el değmeden tesiste sallama çay haline getirilerek ‘Teahome’ markasıyla sunulan adaçayı, kekik, ıhlamur ve name çayları ziyaretçilerin ilgisini çekti.

 

 GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan, Ajansın bölgenin potansiyelini tanıtmak amacıyla yurt içi ve yurt dışı fuarlara katıldığını belirtirken YÖREX'in de özellikle yöresel ürünlerin tanıtımında iyi bir platform olduğunu kaydetti. Akdoğan, “YÖREX Fuarı'nın, yöresel ürünlerin markalaşması, ticari değer kazanması ve tanıtılması açısından doğru adres olduğu bilinciyle hareket etmekteyiz. Ayrıca ülkemizde yöresel ürünlerin tescillenmesi ve markalaşması yolunda bir bilincin oluşmasında da söz konusu fuarın önemli adımlar attığını düşünmekteyiz" dedi. Akdoğan, “Bölgemize ait katma değeri yüksek ürünlerin yanı sıra coğrafi işaretli ürünlerin de sergilendiği fuarda standımızı ziyaret eden konuklarımız doğal güzellikleri, tarımı, sanayisi, kültürü ile farklı lezzetler sunan Güney Ege’nin yöresel ürünlerini yakından görme ve tatma imkanı buldular” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.