YÖRÜK YAZARA YÖRÜK GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

DENİZLİ 21.08.2017 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

YÖRÜK YAZARA YÖRÜK GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

1. Serinhisar Gençlik ve Kültür Festivalinde Denizli bir ilki yaşadı. Denizlili Yazar Bakican EVKARALI ve Eda Urhan Denizli Yörükleri Derneği Çadırında kitaplarını okurlarına imzaladı

1. Serinhisar Gençlik ve Kültür Festivalinde Denizli bir ilki yaşadı. Denizlili Yazar Bakican EVKARALI ve Eda Urhan Denizli Yörükleri Derneği Çadırında kitaplarını okurlarına imzaladı. Serinhisar halkının yoğun ilgisinin yanında Hacıkurtlar Yörükleri gençleri kendi imkanlarıyla memleketin yazarlarını sahiplendiği o göstermek adına destekleriyle yörüklerimizin kalbi sevgisini ortaya koydu.   Bu yoğun ilgi karşısında duygulanan yazarlarımızdan Baki EVKARALI "Yörük kardeşlerimin geçmişine sahip çıkması, tarihe Dokunmak bilinciyle yol alması ve okumaya, gelişmeye verdiği değeri burada da göstermesi gelecek nesillere ışık tutacaktır. Bu memleketi üreten ve memleketini böyle derinlemesine seven, sahiplenen gençler güzelleştirecek ve değiştirecektir."dedi.   Eda Urhan "İlk kez geldiği Serinhisarın misafir perverligini gördüğünü, çok memnun kaldığını ve teşekkür ettiğinin altını çizerken, Denizli Yörükleri Derneği Baskanımıza verdiği değerden dolayı ve sevgisiyle sanatı kucaklayan, geniş görüşlü vizyonuyla sanatı ve sanatçıyı böylesine güzel bir tavırla sahip çıktığı için teşekkür ederim"dedi   " #Serinhisar bizi çoook güzel ağırladı. Bu ağırlamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Denizli Yörükleri Başkanı Değerli Yaşar Celal Ceylan Bey'e sanata ve sanatçıya Yörüklerin sevgisini gösterip destek çıktığı için sonsuz teşekkür ederiz."diyen yazarlar gençlerle okurlarıyla çadırda sohbet Edip,şiir yazan gençler şiirlerini göstererek istişare etme fırsatı buldu.
1. Serinhisar Gençlik ve Kültür Festivalinde Denizli bir ilki yaşadı. Denizlili Yazar Bakican EVKARALI ve Eda Urhan Denizli Yörükleri Derneği Çadırında kitaplarını okurlarına imzaladı

1. Serinhisar Gençlik ve Kültür Festivalinde Denizli bir ilki yaşadı. Denizlili Yazar Bakican EVKARALI ve Eda Urhan Denizli Yörükleri Derneği Çadırında kitaplarını okurlarına imzaladı.

Serinhisar halkının yoğun ilgisinin yanında Hacıkurtlar Yörükleri gençleri kendi imkanlarıyla memleketin yazarlarını sahiplendiği o göstermek adına destekleriyle yörüklerimizin kalbi sevgisini ortaya koydu.

 

Bu yoğun ilgi karşısında duygulanan yazarlarımızdan Baki EVKARALI "Yörük kardeşlerimin geçmişine sahip çıkması, tarihe Dokunmak bilinciyle yol alması ve okumaya, gelişmeye verdiği değeri burada da göstermesi gelecek nesillere ışık tutacaktır. Bu memleketi üreten ve memleketini böyle derinlemesine seven, sahiplenen gençler güzelleştirecek ve değiştirecektir."dedi.

 

Eda Urhan "İlk kez geldiği Serinhisarın misafir perverligini gördüğünü, çok memnun kaldığını ve teşekkür ettiğinin altını çizerken, Denizli Yörükleri Derneği Baskanımıza verdiği değerden dolayı ve sevgisiyle sanatı kucaklayan, geniş görüşlü vizyonuyla sanatı ve sanatçıyı böylesine güzel bir tavırla sahip çıktığı için teşekkür ederim"dedi

 

" #Serinhisar bizi çoook güzel ağırladı. Bu ağırlamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Denizli Yörükleri Başkanı Değerli Yaşar Celal Ceylan Bey'e sanata ve sanatçıya Yörüklerin sevgisini gösterip destek çıktığı için sonsuz teşekkür ederiz."diyen yazarlar gençlerle okurlarıyla çadırda sohbet Edip,şiir yazan gençler şiirlerini göstererek istişare etme fırsatı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.