Yörükler Kaymakam Görücüyü uğurladı

DENİZLİ 20.09.2018 - 14:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yörükler Kaymakam Görücüyü uğurladı

Denizli Yörükleri Derneği Bursa’nın İnegöl İlçesine tayini çıkan Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü’yü makamında ziyaret ederek uğurladı.   Denizli’de yaklaşık 4 yıldan bu yana görev yapan Kaymakam Görücü’yü uğurlama ziyaretine Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, dernek üyesi Canan Ceylan Kazak ve Ozan Nihat katıldı. Kaymakam Görücü’nün her zaman yörüklerin yanında olduğunu belirten Dernek Başkanı Ceylan, “Kaymakamımızla güzel projelere imza attık. Kendisi derneğimizin ve bizlerin her zaman yanında oldu. Dernek olarak düzenlediğimiz etkinliklere de katılarak bizleri onurlandırdı. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Kaymakamımızı unutmayacağız. Güzel hatıralarla kendisinden sürekli bahsedeceğiz. Bursa Denizli’ye çok uzak bir il değil. Yolumuz her düştüğünde kendisini de mutlaka yeni görev yerinde ziyaret edeceğiz. Biz kendisinden çok memnunduk. Allah yolunu açık etsin” dedi

Denizli Yörükleri Derneği Bursa’nın İnegöl İlçesine tayini çıkan Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü’yü makamında ziyaret ederek uğurladı.

 

Denizli’de yaklaşık 4 yıldan bu yana görev yapan Kaymakam Görücü’yü uğurlama ziyaretine Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, dernek üyesi Canan Ceylan Kazak ve Ozan Nihat katıldı. Kaymakam Görücü’nün her zaman yörüklerin yanında olduğunu belirten Dernek Başkanı Ceylan, “Kaymakamımızla güzel projelere imza attık. Kendisi derneğimizin ve bizlerin her zaman yanında oldu. Dernek olarak düzenlediğimiz etkinliklere de katılarak bizleri onurlandırdı. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Kaymakamımızı unutmayacağız. Güzel hatıralarla kendisinden sürekli bahsedeceğiz. Bursa Denizli’ye çok uzak bir il değil. Yolumuz her düştüğünde kendisini de mutlaka yeni görev yerinde ziyaret edeceğiz. Biz kendisinden çok memnunduk. Allah yolunu açık etsin” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.