Yozgat Valisi Yurtnaç, Vali Altıparmak’ı Ziyaret Etti

GÜNDEM 25.11.2016 - 10:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yozgat Valisi Yurtnaç, Vali Altıparmak’ı Ziyaret Etti

Yozgat Valisi Yurtnaç, Vali Altıparmak’ı Ziyaret Etti / denizli haber / denizli 20 haber

Bir dizi ziyaret ve işbirliğinde bulunmak üzere İlimize gelen eski Denizli Vali Yardımcısı olan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.   Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ile bir süre görüştü. Denizli’yi tekrar ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Denizli’nin tarım, sanayi ve ekonomik alandaki tecrübelerinden yararlanmak amacıyla Yozgat’taki sanayici, işadamları ve STK temsilcileri ile Denizli’ye geldiklerini, burada karşılıklı görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.   Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise ziyaretinden dolayı Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’a teşekkür ederek; “Daha önce Denizli’de görev yapmış bir Mülki İdare Amiri olarak İlimizdeki sanayici ve işadamlarının müteşebbis ruhunu, İlimizin ekonomik yapısını biliyorsunuz. Denizli Türkiye ihracatında 8. sırada. Denizlili girişimci ve işadamlarının bilgi ve birikimlerini Yozgatlı girişimcilere aktararak ve ticari konularda işbirliği yaparak Yozgat’ın gelişimine katkı sağlayacaklarına inanıyorum” dedi.
Yozgat Valisi Yurtnaç, Vali Altıparmak’ı Ziyaret Etti / denizli haber / denizli 20 haber

Bir dizi ziyaret ve işbirliğinde bulunmak üzere İlimize gelen eski Denizli Vali Yardımcısı olan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

 

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ile bir süre görüştü. Denizli’yi tekrar ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Denizli’nin tarım, sanayi ve ekonomik alandaki tecrübelerinden yararlanmak amacıyla Yozgat’taki sanayici, işadamları ve STK temsilcileri ile Denizli’ye geldiklerini, burada karşılıklı görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

 

Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise ziyaretinden dolayı Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’a teşekkür ederek; “Daha önce Denizli’de görev yapmış bir Mülki İdare Amiri olarak İlimizdeki sanayici ve işadamlarının müteşebbis ruhunu, İlimizin ekonomik yapısını biliyorsunuz. Denizli Türkiye ihracatında 8. sırada. Denizlili girişimci ve işadamlarının bilgi ve birikimlerini Yozgatlı girişimcilere aktararak ve ticari konularda işbirliği yaparak Yozgat’ın gelişimine katkı sağlayacaklarına inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.