YSE Alt geçitte zincirleme kaza

DENİZLİ 16.11.2016 - 08:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

YSE Alt geçitte zincirleme kaza

denizli haber / denizli 20 haber / YSE Alt geçitte zincirleme kaza

Denizli Pamukkale İlçeci YSE alt geçidinde dikkatsizlik sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, bu sabah Fevzi Çakmak Bulvarı YSE alt geçidinde, iddialara göre 20 B 1567 plakalı otomobil sürücüsünün ani fren yapması sonucu 5 araç ve bir motosikletin karıştığı zincirleme kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralıya müdahale ederek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucu trafik sağlanamadı. Kaza yapan araçların çekilmesi üzerine trafik normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / YSE Alt geçitte zincirleme kaza

Denizli Pamukkale İlçeci YSE alt geçidinde dikkatsizlik sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, bu sabah Fevzi Çakmak Bulvarı YSE alt geçidinde, iddialara göre 20 B 1567 plakalı otomobil sürücüsünün ani fren yapması sonucu 5 araç ve bir motosikletin karıştığı zincirleme kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralıya müdahale ederek ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonucu trafik sağlanamadı. Kaza yapan araçların çekilmesi üzerine trafik normal seyrine döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.