Yücel Başkan Çameli’ye çıkarma yaptı

SİYASET 04.02.2021 - 10:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Yücel Başkan Çameli’ye çıkarma yaptı

Kongreden sonra ilk ilçe ziyaretini Çameli’den başlatan Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı makamında ziyaret ederek Çameli’de yapılan ve yapılacak olan Belediye hizmetleri hakkında istişare toplantısı yaptı.   Güngör, belediye çıkışı Çameli merkezdeki tüm esnafları tek tek ziyaret ederek selamlaştı, talepleri dinledi.   Daha sonra Ak Parti Çameli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe Başkanı Cengiz Yılmaz'la birlikte yönetim kurulu toplantısına katılarak partililere Çameli’den 2023 seçimlerinde önceki seçim sonuçlarından daha büyük rekorlar kırmaları için hedef gösterdi, teşekkür etti.  

Kongreden sonra ilk ilçe ziyaretini Çameli’den başlatan Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı makamında ziyaret ederek Çameli’de yapılan ve yapılacak olan Belediye hizmetleri hakkında istişare toplantısı yaptı.

 

Güngör, belediye çıkışı Çameli merkezdeki tüm esnafları tek tek ziyaret ederek selamlaştı, talepleri dinledi.

 

Daha sonra Ak Parti Çameli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe Başkanı Cengiz Yılmaz'la birlikte yönetim kurulu toplantısına katılarak partililere Çameli’den 2023 seçimlerinde önceki seçim sonuçlarından daha büyük rekorlar kırmaları için hedef gösterdi, teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.