Yukatel Denizlispor’dan Taziye Mesajı

DENİZLİ 29.06.2019 - 08:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yukatel Denizlispor’dan Taziye Mesajı

Denizli’de işadamı ve eski Denizlispor başkanlarından  olan Ali İpek’in hayatını kaybetmesinin ardından, Yukatel Denizlispor taziye mesajı yayınladı.   Denizli’de İpek’in ölüm haberi büyük üzüntü ile karşılanırken, bir dönem Denizlispor’da başkanlık yapan ipek spor camiasını da derinden sarstı.   Yukatel Denizlispor Kulüp Yönetimi tarafından yapılan taziye mesajında; “Kulübümüzün eski başkanlarından Ali İpek'in vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Denizlispor'umuza büyük emekleri geçen Ali İpek'i rahmetle anıyor, camiamıza başsağlığı, ailesi, sevenlerine sabır diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Denizli’de işadamı ve eski Denizlispor başkanlarından  olan Ali İpek’in hayatını kaybetmesinin ardından, Yukatel Denizlispor taziye mesajı yayınladı.

 

Denizli’de İpek’in ölüm haberi büyük üzüntü ile karşılanırken, bir dönem Denizlispor’da başkanlık yapan ipek spor camiasını da derinden sarstı.

 

Yukatel Denizlispor Kulüp Yönetimi tarafından yapılan taziye mesajında; “Kulübümüzün eski başkanlarından Ali İpek'in vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Denizlispor'umuza büyük emekleri geçen Ali İpek'i rahmetle anıyor, camiamıza başsağlığı, ailesi, sevenlerine sabır diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.