Yukatel Denizlispor, Hadi Sacko ile anlaştığını duyurdu

SPOR 16.07.2019 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yukatel Denizlispor, Hadi Sacko ile anlaştığını duyurdu

Süper Lig’in yeni ekibi Yukatel Denizlispor, Malili futbolcu Hadi Sacko ile bonservis bedeli ile birlikte 2 yıl anlaştığını duyurdu.   Geçtiğimiz sezon Ankaragücü’nün,  İngiltere’nin Leeds United takımından kiraladığı Malili Milli Futbolcu Hadi Sacko, Yukatel Denizlispor ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Yaptığı transferlele çok konuşulan ve Süper Lig’de iddialı olan Yeşil-Siyahlı kulüp, Hadi Sacko’yu bonservisi ile birlikte renklerine bağladı.   Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Birgün herkes Denizlisporlu olacak 1 günde 5 transfer hedef ilk 5” paylaşımında bulunmuştu. Bu paylaşımın ardından Kulübün ilk transfer açıklaması Hadi Sacko oldu. Diğer isimler ise, imzaların atılmasının ardından bir bir açıklanacağı belirtildi.

Süper Lig’in yeni ekibi Yukatel Denizlispor, Malili futbolcu Hadi Sacko ile bonservis bedeli ile birlikte 2 yıl anlaştığını duyurdu.

 

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü’nün,  İngiltere’nin Leeds United takımından kiraladığı Malili Milli Futbolcu Hadi Sacko, Yukatel Denizlispor ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Yaptığı transferlele çok konuşulan ve Süper Lig’de iddialı olan Yeşil-Siyahlı kulüp, Hadi Sacko’yu bonservisi ile birlikte renklerine bağladı.

 

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Birgün herkes Denizlisporlu olacak 1 günde 5 transfer hedef ilk 5” paylaşımında bulunmuştu. Bu paylaşımın ardından Kulübün ilk transfer açıklaması Hadi Sacko oldu. Diğer isimler ise, imzaların atılmasının ardından bir bir açıklanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.