Yukatel Denizlispor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

SPOR 07.11.2020 - 13:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yukatel Denizlispor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig'in 8. Haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Yukatel Denizlispor, hazırlıklarını tamamladı.   Bugün son antrenmanını Haluk Ulusoy Tesisleri’nde teknik direktör Robert Prosinecki gözetiminde gerçekleştiren yeşil-siyahlılar, özel uçak ile Malatya’ya giderek, konaklayacağı otelde kampa girecek. Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve personellerde herhangi bir pozitif bulguya rastlanmadığı açıklandı.     Yukatel Denizlispor’un deplasman kafilesinde şu isimler yer alıyor:   Costel Pantilimon, Cenk Gönen, Hüseyin Altıntaş, Neven Subotic, Oğuz Yılmaz, Fabiano Leismann, Muhammet Özkal, Emirhan Kaşçıoğlu, Tiago Lopes, Zakarya Bergdich, Özer Özdemir, Recep Niyaz, Ismail Aissati, Fede Varela, Radoslaw Murawski, Eren Kıryolcu, Marvin Bakalorz, Angelo Sagal, Matthieu Dossevi, Muris Mesanovic, Alihan Kalkan, Hugo Rodallega.   Tedavileri devam eden Mustafa Yumlu, Özgür Çek, Sakıb Aytaç ve Hadi Sacko ise deplasman kafilesinde yer almadı.  

Süper Lig'in 8. Haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Yukatel Denizlispor, hazırlıklarını tamamladı.

 

Bugün son antrenmanını Haluk Ulusoy Tesisleri’nde teknik direktör Robert Prosinecki gözetiminde gerçekleştiren yeşil-siyahlılar, özel uçak ile Malatya’ya giderek, konaklayacağı otelde kampa girecek. Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve personellerde herhangi bir pozitif bulguya rastlanmadığı açıklandı.

 

 

Yukatel Denizlispor’un deplasman kafilesinde şu isimler yer alıyor:

 

Costel Pantilimon, Cenk Gönen, Hüseyin Altıntaş, Neven Subotic, Oğuz Yılmaz, Fabiano Leismann, Muhammet Özkal, Emirhan Kaşçıoğlu, Tiago Lopes, Zakarya Bergdich, Özer Özdemir, Recep Niyaz, Ismail Aissati, Fede Varela, Radoslaw Murawski, Eren Kıryolcu, Marvin Bakalorz, Angelo Sagal, Matthieu Dossevi, Muris Mesanovic, Alihan Kalkan, Hugo Rodallega.

 

Tedavileri devam eden Mustafa Yumlu, Özgür Çek, Sakıb Aytaç ve Hadi Sacko ise deplasman kafilesinde yer almadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.