Yüksel Kepenek Mazbatasını bugün alıyor

SİYASET 10.06.2019 - 11:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yüksel Kepenek Mazbatasını bugün alıyor

Honaz İlçesi’nde 2 Haziran’da yenilenen belediye başkanlığı seçimini kazan Yüksel Kepenek, bugün mazbatasını alacak. Kepenek mazbatasını aldıktan sonra geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden CHP milletvekili Kazım Arslan’ın mezarını ziyaret edeceğini açıkladı.   Honaz’da yapılan seçimlerde 10 bin 698 oy alarak Honaz Belediye Başkanı olan Yüksel Kepenek bugün mazbatasını alacak. Mazbatasını alan Yüksel Kepenek daha sonra Honaz Belediye binasına giderek görevini devralacak.   Kepenek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Değerli Honazlılar; Bugün 14.30’da mazbatamızı alacağız. Daha sonra değerli ağabeyimiz Kazım Arslan'ın mezarına mazbatamızı götürüp ona olan saygımızı sevgimizi bir kez daha ifade edeceğiz. Mezarlık ziyaretinin ardından 15.30’da Honaz Belediyesi'ne giderek görevimizi devralacağız.

Honaz İlçesi’nde 2 Haziran’da yenilenen belediye başkanlığı seçimini kazan Yüksel Kepenek, bugün mazbatasını alacak. Kepenek mazbatasını aldıktan sonra geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden CHP milletvekili Kazım Arslan’ın mezarını ziyaret edeceğini açıkladı.

 

Honaz’da yapılan seçimlerde 10 bin 698 oy alarak Honaz Belediye Başkanı olan Yüksel Kepenek bugün mazbatasını alacak. Mazbatasını alan Yüksel Kepenek daha sonra Honaz Belediye binasına giderek görevini devralacak.

 

Kepenek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Değerli Honazlılar; Bugün 14.30’da mazbatamızı alacağız. Daha sonra değerli ağabeyimiz Kazım Arslan'ın mezarına mazbatamızı götürüp ona olan saygımızı sevgimizi bir kez daha ifade edeceğiz. Mezarlık ziyaretinin ardından 15.30’da Honaz Belediyesi'ne giderek görevimizi devralacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.