Yüreci Tavaslılar İle Buluştu

DENİZLİ 16.05.2018 - 10:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yüreci Tavaslılar İle Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili aday adayı Fadime Yüreci İlçe gezilerine devam ediyor. Yüreci son olarak Tavas’taki vatandaşlar ile bir araya geldi.   MHP Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettikten sonra milletvekilliği aday adaylığına başvuruda bulunan Fadime Yüreci düzenlediği İlçe gezilerine son olarak Tavas’ta devam etti. Yüreci, halkın sorunlarını dinleyerek hedefleri ve projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.     “MHP ve Cumhur İttifakının Bir Neferi Olarak Onların Sesi Olacağız”   Tavas ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan MHP Denizli Milletvekilli aday adayı Fadime Yüreci , “ Tavas halkımızın bizlere olan ilgi ve alakası bizleri onurlandırdı. Bizler onların sesi olabilmek adına bu yola çıktık onlara, onlar için yapabileceklerimizi anlattık. Bizlere olan desteklerini gördük. Bu destek bizleri bu hizmet yolunda biraz daha güç verdi. Partimiz ve vatandaşlarımız bizlere bu görevi laik görürlerse biz MHP’nin ve Cumhur İttifakının bir neferi olarak onların sesi olacağız “ dedi.     “Biz Koltuk Sevdalısı Değil Türkiye Sevdalısıyız”   Bizler MHP’nin bir mensubu olarak her zaman liderimizin emrinde olduk. Ülkemize yönelik saldırıların her zaman karşısında durduk. Bizler koltuk sevdalısı değil Türkiye sevdalısıyız. Bu ülkenin ihtiyaç duyduğu ve dış mihraklara karşı gereken birlikteliğin kurulduğu Cumhur İttifakı ile birlikte 25 Haziran sabahı güzel ülkemizin düşmanları istediklerini alamayacaklar ve ülkemizin bekası milletimizin refahı için gerekli adımlar atılacaktır “ ifadelerini kullandı.    

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili aday adayı Fadime Yüreci İlçe gezilerine devam ediyor. Yüreci son olarak Tavas’taki vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

MHP Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettikten sonra milletvekilliği aday adaylığına başvuruda bulunan Fadime Yüreci düzenlediği İlçe gezilerine son olarak Tavas’ta devam etti. Yüreci, halkın sorunlarını dinleyerek hedefleri ve projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

 

 

“MHP ve Cumhur İttifakının Bir Neferi Olarak Onların Sesi Olacağız”

 

Tavas ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan MHP Denizli Milletvekilli aday adayı Fadime Yüreci , “ Tavas halkımızın bizlere olan ilgi ve alakası bizleri onurlandırdı. Bizler onların sesi olabilmek adına bu yola çıktık onlara, onlar için yapabileceklerimizi anlattık. Bizlere olan desteklerini gördük. Bu destek bizleri bu hizmet yolunda biraz daha güç verdi. Partimiz ve vatandaşlarımız bizlere bu görevi laik görürlerse biz MHP’nin ve Cumhur İttifakının bir neferi olarak onların sesi olacağız “ dedi.

 

 

“Biz Koltuk Sevdalısı Değil Türkiye Sevdalısıyız”

 

Bizler MHP’nin bir mensubu olarak her zaman liderimizin emrinde olduk. Ülkemize yönelik saldırıların her zaman karşısında durduk. Bizler koltuk sevdalısı değil Türkiye sevdalısıyız. Bu ülkenin ihtiyaç duyduğu ve dış mihraklara karşı gereken birlikteliğin kurulduğu Cumhur İttifakı ile birlikte 25 Haziran sabahı güzel ülkemizin düşmanları istediklerini alamayacaklar ve ülkemizin bekası milletimizin refahı için gerekli adımlar atılacaktır “ ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.