Yurt Müdürleri Vali Altıparmak’ı Ziyaret Etti

DENİZLİ 30.09.2016 - 17:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yurt Müdürleri Vali Altıparmak’ı Ziyaret Etti

denizli haber / denizli 20 haber / Yurt Müdürleri Vali Altıparmak’ı Ziyaret Etti

Sosyal devlet anlayışı ve insan odaklı yaklaşımlarla yükseköğrenim öğrencilerinin öğrenimlerine destek olmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kredi/burs, barınma, beslenme hizmetleri ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler sunmak olan Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) Denizli İl Müdürü Alaeddin Aktaş ve İl Müdürlüğüne bağlı 7 Yurt Müdürü Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.   Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; (KYK) Denizli İl Müdürü Alaeddin Aktaş ve Pamukkale, Bironi, İbni Haldun, Harezmi, Fatma Yıldız Hanım, İbni Rüşd ve Prof. Dr. Cevat Akşit Yurtlarının Müdürleri katıldı.   Ziyarette, Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a görevinin hayırlı olmasını dileyen KYK Denizli İl Müdürü Alaeddin Aktaş, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle Denizli’deki yükseköğrenim yurtları hakkında ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.   Vali Altıparmak, ziyaretlerinden dolayı KYK İl Müdürü Alaeddin Aktaş’a ve beraberindeki Yurt Müdürlerine teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Yurt Müdürleri Vali Altıparmak’ı Ziyaret Etti

Sosyal devlet anlayışı ve insan odaklı yaklaşımlarla yükseköğrenim öğrencilerinin öğrenimlerine destek olmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kredi/burs, barınma, beslenme hizmetleri ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler sunmak olan Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) Denizli İl Müdürü Alaeddin Aktaş ve İl Müdürlüğüne bağlı 7 Yurt Müdürü Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

 

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; (KYK) Denizli İl Müdürü Alaeddin Aktaş ve Pamukkale, Bironi, İbni Haldun, Harezmi, Fatma Yıldız Hanım, İbni Rüşd ve Prof. Dr. Cevat Akşit Yurtlarının Müdürleri katıldı.

 

Ziyarette, Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a görevinin hayırlı olmasını dileyen KYK Denizli İl Müdürü Alaeddin Aktaş, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle Denizli’deki yükseköğrenim yurtları hakkında ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Vali Altıparmak, ziyaretlerinden dolayı KYK İl Müdürü Alaeddin Aktaş’a ve beraberindeki Yurt Müdürlerine teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.