Zabıta'dan Yılbaşı Öncesi Sıkı Denetim

DENİZLİ 30.12.2017 - 12:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Zabıta'dan Yılbaşı Öncesi Sıkı Denetim

Denizli'nin Çameli ilçe Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yılbaşı öncesinde eğlence mekanlarını denetledi.   Çameli Belediyesi Zabıta ekipleri yılbaşı öncesinde Çameli’deki  eğlence mekanlarını denetledi.Eğlence mekanları başta hijyen ve sağlık koşulları olmak üzere birçok konuda büyük bir titizlikle gözden geçirilirken, kurallara riayet etmeyenler hakkında resmi işlemler yapıldı.Çameli’lilerin  yeni yıla huzurlu ve güvenli bir ortamda girmeleri adına yürütülen uygulamada, işletme sahiplerini uyaran yetkililer, daha duyarlı olmalarını istedi.   Bu tür işyerlerin periyodik olarak denetlendiğini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  " Bugünkü denetimlerimizin asıl amacı yeni yılla ilgiliydi. Vatandaşlarımızın yılbaşı eğlencesini sakin ve sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi adına gece geç saatlere kadar eğlence mekânlarını denetledik. Oldukça verimli geçti. Halkımız, sağlığını ilgilendiren konularda en küçük bir olumsuzluk gördüğü takdirde Belediyemiz zabıta ekiplerini her zaman arayabilirler Hemşerilerimizin sağlığını ilgilendiren her konuda üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız" dedi.  

Denizli'nin Çameli ilçe Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yılbaşı öncesinde eğlence mekanlarını denetledi.

 

Çameli Belediyesi Zabıta ekipleri yılbaşı öncesinde Çameli’deki  eğlence mekanlarını denetledi.Eğlence mekanları başta hijyen ve sağlık koşulları olmak üzere birçok konuda büyük bir titizlikle gözden geçirilirken, kurallara riayet etmeyenler hakkında resmi işlemler yapıldı.Çameli’lilerin  yeni yıla huzurlu ve güvenli bir ortamda girmeleri adına yürütülen uygulamada, işletme sahiplerini uyaran yetkililer, daha duyarlı olmalarını istedi.

 

Bu tür işyerlerin periyodik olarak denetlendiğini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  " Bugünkü denetimlerimizin asıl amacı yeni yılla ilgiliydi. Vatandaşlarımızın yılbaşı eğlencesini sakin ve sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi adına gece geç saatlere kadar eğlence mekânlarını denetledik. Oldukça verimli geçti. Halkımız, sağlığını ilgilendiren konularda en küçük bir olumsuzluk gördüğü takdirde Belediyemiz zabıta ekiplerini her zaman arayabilirler Hemşerilerimizin sağlığını ilgilendiren her konuda üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.