Zabıta ekipleri etiket, tarife ve fiyat kontrolü yaptı

DENİZLİ 07.10.2020 - 11:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Zabıta ekipleri etiket, tarife ve fiyat kontrolü yaptı

Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetleme ekipleri, vatandaşların huzur ve güven içerisinde alışveriş yapması amacıyla işyerlerini denetledi. Denetlemelerde ürün etiketleri kontrol edilerek son kullanma tarihleri ve fiyatları kontrol edildi.   Vatandaşların sağlıklı gıdalar tüketmesi amacıyla düzenli olarak yapılan denetimlerde; tüketicilerin satın aldığı mal ve hizmetlerin fiyatlarını şeffaf bir şekilde bilmesi, aldanmaması, diğer ürünlerle mukayese yapabilmesi için satışa sunulan ürünlerin fiyat etiketleri ile kasadaki ücretlerinin kontrolü yapılarak ürünlerin üretim tarihi ile son kullanma tarihlerine bakıldı.     Tarihi geçmiş ve bozuk ürün olup olmadığı konusunda oldukça hassas davranılan denetimlerde ayrıca genel temizlik, gıda maddelerinin muhafazası ve özellikle yaşadığımız küresel salgın nedeni ile müşteri kapasitesi ile sosyal mesafe kuralına uyulup uyulmadığı da denetlendi.

Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetleme ekipleri, vatandaşların huzur ve güven içerisinde alışveriş yapması amacıyla işyerlerini denetledi. Denetlemelerde ürün etiketleri kontrol edilerek son kullanma tarihleri ve fiyatları kontrol edildi.

 

Vatandaşların sağlıklı gıdalar tüketmesi amacıyla düzenli olarak yapılan denetimlerde; tüketicilerin satın aldığı mal ve hizmetlerin fiyatlarını şeffaf bir şekilde bilmesi, aldanmaması, diğer ürünlerle mukayese yapabilmesi için satışa sunulan ürünlerin fiyat etiketleri ile kasadaki ücretlerinin kontrolü yapılarak ürünlerin üretim tarihi ile son kullanma tarihlerine bakıldı.

 

 

Tarihi geçmiş ve bozuk ürün olup olmadığı konusunda oldukça hassas davranılan denetimlerde ayrıca genel temizlik, gıda maddelerinin muhafazası ve özellikle yaşadığımız küresel salgın nedeni ile müşteri kapasitesi ile sosyal mesafe kuralına uyulup uyulmadığı da denetlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.