Zabıta ve Pazar esnafından 'Evde kal' mesajı

DENİZLİ 20.03.2020 - 10:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Zabıta ve Pazar esnafından 'Evde kal' mesajı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde, Çameli Belediye zabıtaları ve Pazar esnafı, korona virüsüne karşı vatandaşlara evlerinde kalma çağrısında bulundu.   Sağlık çalışanlarından sonra, Çameli’de zabıtalar ve pazar esnafı da korona virüsüne karşı vatandaşlar evde kalma çağrısı yaptı. Çameli Belediye Zabıta ekipleri kağıtlara yazdıkları, "Biz senin için burada çalışıyoruz, sen de bizim için evde kal" mesajıyla Pazar esnafının da desteğiyle, vatandaşlara çağrıda bulunarak sağlık çalışanlarının başlatmış olduğu farkındalığa destek verdi. Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında, ilçe merkezinde bugün kurulan Cuma Pazarı alanında 'Evde kal' mesajı veren zabıta ve esnaf, vatandaşlara zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamalarını tavsiye ettiler.   Zabıtalar ve pazar esnafı,  ihtiyaçlarını karşılamak için pazara gelecek vatandaşların kalabalık olarak değil, aileden seçtikleri bir kişinin alış-veriş için gelmesini istedi.

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde, Çameli Belediye zabıtaları ve Pazar esnafı, korona virüsüne karşı vatandaşlara evlerinde kalma çağrısında bulundu.

 

Sağlık çalışanlarından sonra, Çameli’de zabıtalar ve pazar esnafı da korona virüsüne karşı vatandaşlar evde kalma çağrısı yaptı. Çameli Belediye Zabıta ekipleri kağıtlara yazdıkları, "Biz senin için burada çalışıyoruz, sen de bizim için evde kal" mesajıyla Pazar esnafının da desteğiyle, vatandaşlara çağrıda bulunarak sağlık çalışanlarının başlatmış olduğu farkındalığa destek verdi. Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında, ilçe merkezinde bugün kurulan Cuma Pazarı alanında 'Evde kal' mesajı veren zabıta ve esnaf, vatandaşlara zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamalarını tavsiye ettiler.

 

Zabıtalar ve pazar esnafı,  ihtiyaçlarını karşılamak için pazara gelecek vatandaşların kalabalık olarak değil, aileden seçtikleri bir kişinin alış-veriş için gelmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.