Zakarya Bergdich Denizlispor'da

SPOR 29.07.2019 - 15:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Zakarya Bergdich Denizlispor'da

Süper Lig'in yeni ekibi Yukatel Denizlispor, son olarak Portekiz 1. Lig takımlarından Belenenses'de formaya giyen Zakarya Bergdich ile anlaşma sağladı.  Yukatel Denizlispor, 2019-2020 sezonunda ligde başarı sağlamak için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ege temsilcisinin, son olarak Portekiz 1. Lig takımlarından Belenenses'de forma giyen 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Zakarya Bergdich ile 1 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. Oyuncunun sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

Süper Lig'in yeni ekibi Yukatel Denizlispor, son olarak Portekiz 1. Lig takımlarından Belenenses'de formaya giyen Zakarya Bergdich ile anlaşma sağladı. 


Yukatel Denizlispor, 2019-2020 sezonunda ligde başarı sağlamak için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ege temsilcisinin, son olarak Portekiz 1. Lig takımlarından Belenenses'de forma giyen 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Zakarya Bergdich ile 1 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. Oyuncunun sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.