Zaman'ın darbe mesajlı reklamına"Milli İradeli" yanıt

DİĞER 05.08.2016 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Zaman'ın darbe mesajlı reklamına"Milli İradeli" yanıt

denizli haber / denizli 20 haber / Zaman'ın darbe mesajlı reklamına"Milli İradeli" yanıt

Zaman Gazetesi'nin darbe girişiminden 9 ay 10 gün önce yayına koyduğu darbe mesajlı reklamına İBB Medya A.S’den ‘Milli İrade’li yanıt geldi. Geçtiğimiz günlerde FETÖ'nün en büyük yayın organı olan Zaman'ın “Sükutun çığlığı” adlı reklam videosu kalkışma sonrası yeniden gündeme gelmişti. Bu reklama yanıt ise İBB Medya A.S’den geldi.'Milli İrade' adıyla yayınlanan videoda Boğaziçi Köprüsü yeni adıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü havadan kuş bakışı görüntüsüyle siren sesleri eşliğiyle başlıyor. Daha sonra ise milletin darbe girişimi karşısında egemen olduğu demokrasi nöbetleri sela eşliğinde kesitler halinde veriliyor. Son sahnede ise üzerinde Türk bayrağı olan bir bebeğin gülüşü ile ‘Milli İrade’ mesajı veriliyor. İBB Medya A.Ş tarafından hazırlanıp yayınlanan video kısa sürede büyük ilgi gördü.   NOT: Mobil kullanıcıları videoyu masaüstü görünümden izleyebilir..
denizli haber / denizli 20 haber / Zaman'ın darbe mesajlı reklamına"Milli İradeli" yanıt

Zaman Gazetesi'nin darbe girişiminden 9 ay 10 gün önce yayına koyduğu darbe mesajlı reklamına İBB Medya A.S’den ‘Milli İrade’li yanıt geldi.


Geçtiğimiz günlerde FETÖ'nün en büyük yayın organı olan Zaman'ın “Sükutun çığlığı” adlı reklam videosu kalkışma sonrası yeniden gündeme gelmişti.

Bu reklama yanıt ise İBB Medya A.S’den geldi.'Milli İrade' adıyla yayınlanan videoda Boğaziçi Köprüsü yeni adıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü havadan kuş bakışı görüntüsüyle siren sesleri eşliğiyle başlıyor. Daha sonra ise milletin darbe girişimi karşısında egemen olduğu demokrasi nöbetleri sela eşliğinde kesitler halinde veriliyor. Son sahnede ise üzerinde Türk bayrağı olan bir bebeğin gülüşü ile ‘Milli İrade’ mesajı veriliyor. İBB Medya A.Ş tarafından hazırlanıp yayınlanan video kısa sürede büyük ilgi gördü.

 

NOT: Mobil kullanıcıları videoyu masaüstü görünümden izleyebilir..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.