Zeybekci Bakanlığa veda etti

GÜNDEM 10.07.2018 - 13:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Zeybekci Bakanlığa veda etti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bakanlık çalışanlarının yoğun katılımı ile gerçekleşen törenle bakanlıktan çiçeklerle ayrıldı.   Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında yayınlanan yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile bakanlıklar birleştirildi.  OHAL kapsamında yeni bir KHK daha yayınlandı. Bu kapsamda 703 numaralı KHK ile bakanlıklarda yeni sisteme geçildi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığı birleştirildi yeni ismi Ticaret Bakanlığı oldu.   Cumhurbaşkanlığı yeni sisteminde kabinede yer alamayan 23 isimden biri olan ve Türkiye'nin son  Ekonomi Bakanı olan Nihat Zeybekci, bugün bakanlık çalışanları ve Denizli'den giden katılımcıların eşliğinde düzenlenen törenle bakanlıktan ayrıldı. Zeybekcinin veda töreninde neşesinin yerinde olduğu gözlendi.   Nihat Zeybekci mesajında, “Türkiye’nin son Ekonomi Bakanı olarak Ekonomi Bakanlığı’nın değerli çalışanları ve yakın mesai arkadaşlarımızla vedalaştık. Yeni sistem, ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki yeni kabine vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bakanlık çalışanlarının yoğun katılımı ile gerçekleşen törenle bakanlıktan çiçeklerle ayrıldı.

 

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında yayınlanan yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile bakanlıklar birleştirildi.  OHAL kapsamında yeni bir KHK daha yayınlandı. Bu kapsamda 703 numaralı KHK ile bakanlıklarda yeni sisteme geçildi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığı birleştirildi yeni ismi Ticaret Bakanlığı oldu.

 

Cumhurbaşkanlığı yeni sisteminde kabinede yer alamayan 23 isimden biri olan ve Türkiye'nin son  Ekonomi Bakanı olan Nihat Zeybekci, bugün bakanlık çalışanları ve Denizli'den giden katılımcıların eşliğinde düzenlenen törenle bakanlıktan ayrıldı. Zeybekcinin veda töreninde neşesinin yerinde olduğu gözlendi.

 

Nihat Zeybekci mesajında, “Türkiye’nin son Ekonomi Bakanı olarak Ekonomi Bakanlığı’nın değerli çalışanları ve yakın mesai arkadaşlarımızla vedalaştık. Yeni sistem, ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki yeni kabine vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.