Zeybekci'nin CHP'li rakibi bugün belli olacak!

SİYASET 27.01.2019 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Zeybekci'nin CHP'li rakibi bugün belli olacak!

CHP’de bugün gerçekleştirilecek Parti Meclisi'nde belediye başkan adayları açıklanmaya devam edecek.  Adaylığı açıklanacak İzmir'de , AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin de rakibi bugün belli olacak.   CHP’de bugün gerçekleştirilecek kritik Parti Meclisi (PM) toplantısında aralarında İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayının yanı sıra İzmir ve İstanbul’un ilçe belediye adaylarının olacağı “yedinci grup adayları” açıklanacak.   Edinilen bilgilere göre İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Tunç Soyer olacağı konusunda iddialar var. Bu iddialar doğru ise AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin rakibi Tunç Soyer olacak.   CHP ile İYİ Parti’nin il ve ilçelerde yapılacak işbirliği kapsamının belirlenmesiyle birlikte çok sayıda ilçe belediyesinin de bugün açıklanması bekleniyor.   Bu kapsamda bugün sabah saatlerinde yapılacak Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında aday listesiyle ilgili son düzenlemeler yapılarak, öğleden sonra gerçekleştirilecek PM toplantısında adaylar belirlenerek kamuoyuna duyurulacak.   CHP’de açıklanacak adayların arasında geçen hafta tartışmalara neden olan İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı da belli olacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun tekrar aday olduğunu açıklamasıyla parti içinde İzmir konusunda tartışmalar yaşanırken, bugün İzmir için Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in aday gösterileceği belirtiliyor.

CHP’de bugün gerçekleştirilecek Parti Meclisi'nde belediye başkan adayları açıklanmaya devam edecek.  Adaylığı açıklanacak İzmir'de , AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin de rakibi bugün belli olacak.

 

CHP’de bugün gerçekleştirilecek kritik Parti Meclisi (PM) toplantısında aralarında İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayının yanı sıra İzmir ve İstanbul’un ilçe belediye adaylarının olacağı “yedinci grup adayları” açıklanacak.

 

Edinilen bilgilere göre İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Tunç Soyer olacağı konusunda iddialar var. Bu iddialar doğru ise AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin rakibi Tunç Soyer olacak.

 

CHP ile İYİ Parti’nin il ve ilçelerde yapılacak işbirliği kapsamının belirlenmesiyle birlikte çok sayıda ilçe belediyesinin de bugün açıklanması bekleniyor.

 

Bu kapsamda bugün sabah saatlerinde yapılacak Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında aday listesiyle ilgili son düzenlemeler yapılarak, öğleden sonra gerçekleştirilecek PM toplantısında adaylar belirlenerek kamuoyuna duyurulacak.

 

CHP’de açıklanacak adayların arasında geçen hafta tartışmalara neden olan İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı da belli olacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun tekrar aday olduğunu açıklamasıyla parti içinde İzmir konusunda tartışmalar yaşanırken, bugün İzmir için Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in aday gösterileceği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.