Zeybekci: Şova Dönüştüreceğine Tbmm'ye Gitseydi

SİYASET 17.06.2017 - 14:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Zeybekci: Şova Dönüştüreceğine Tbmm'ye Gitseydi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci CHP’li Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybekci, CHP liderinin başlattığı "Adalet Yürüşüyle" ilgili de "İşi şova dönüştüreceğinize, Meclis'e girişimde bulunsaydınız" dedi.

Zeybekci: Şova Dönüştüreceğine Tbmm'ye Gitseydi   Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci  CHP’li Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybekci, CHP liderinin başlattığı "Adalet Yürüşüyle" ilgili de "İşi şova dönüştüreceğinize, Meclis'e girişimde bulunsaydınız" dedi.   Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hafta Sonu programında Hakan Çelik'e CHP'li Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Verilen cezanın gazetecilik kimliğinde değil, Meclis tarafından dokunulmazlık kararı kaldırılmış olan bir dosyadan dolayı olduğunu söyledi. Zeybekci, CHP liderinin başlattığı "Adalet Yürüşüyle" ilgili de "İşi şova dönüştüreceğinize, Meclis'e girişimde bulunsaydınız" dedi.    Mit tırlarıyla ilgili o sürecin hiç olmamasını dilerdim. Bu ihanetin olmamasını ve böyle bir şeyin de  bu haber midir haber değeri mi taşır, başka bir değer mi taşır yoksa bir ihanet  midir gibi bir tartışmalara girmek istemiyorum. Ama sonuçta bir mahkeme kararı.  Verilmiş olan bir mahkeme kararı var. Şu mahkeme kararında şöyle bir özellik var onu da dikkat çekmek istiyorum. Durup dururken bir milletvekili olan bir gazeteciye gazeteci kimliğinden dolayı bir ceza verilmiş ve içeri atılmış değil. Burada TBMM tarafından dokunulmazlık kararı kaldırılmış olan bir dosyadan dolayı Sayın Kılıçdaroğlu’nun göstermiş olduğu bu tepkiyi mahkeme yargı kararına karşı onun yerine şunu yapsalardı bu dokunulmazlığı kaldırılan bir dosyadan kaynaklanan Enis Berberoğlu milletvekilidir ve ona verilen bir cezadır. Keşke Dönüpte Cumhuriyet Halk Partisi  olarak böyle popilist bir yol tercih edeceğine dönüpte TBMM ye bu dosyanın tekrar dokunulmazlık zırhına dokunulmazlık bölümüne alınmasıyla ilgili bir girişimde bulunsaydı sanırım  karşılık bulurdu diye düşünüyorum
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci CHP’li Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybekci, CHP liderinin başlattığı "Adalet Yürüşüyle" ilgili de "İşi şova dönüştüreceğinize, Meclis'e girişimde bulunsaydınız" dedi.

Zeybekci: Şova Dönüştüreceğine Tbmm'ye Gitseydi

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci  CHP’li Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybekci, CHP liderinin başlattığı "Adalet Yürüşüyle" ilgili de "İşi şova dönüştüreceğinize, Meclis'e girişimde bulunsaydınız" dedi.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hafta Sonu programında Hakan Çelik'e CHP'li Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Verilen cezanın gazetecilik kimliğinde değil, Meclis tarafından dokunulmazlık kararı kaldırılmış olan bir dosyadan dolayı olduğunu söyledi. Zeybekci, CHP liderinin başlattığı "Adalet Yürüşüyle" ilgili de "İşi şova dönüştüreceğinize, Meclis'e girişimde bulunsaydınız" dedi.

 

 Mit tırlarıyla ilgili o sürecin hiç olmamasını dilerdim. Bu ihanetin olmamasını ve böyle bir şeyin de  bu haber midir haber değeri mi taşır, başka bir değer mi taşır yoksa bir ihanet  midir gibi bir tartışmalara girmek istemiyorum. Ama sonuçta bir mahkeme kararı.  Verilmiş olan bir mahkeme kararı var. Şu mahkeme kararında şöyle bir özellik var onu da dikkat çekmek istiyorum. Durup dururken bir milletvekili olan bir gazeteciye gazeteci kimliğinden dolayı bir ceza verilmiş ve içeri atılmış değil. Burada TBMM tarafından dokunulmazlık kararı kaldırılmış olan bir dosyadan dolayı Sayın Kılıçdaroğlu’nun göstermiş olduğu bu tepkiyi mahkeme yargı kararına karşı onun yerine şunu yapsalardı bu dokunulmazlığı kaldırılan bir dosyadan kaynaklanan Enis Berberoğlu milletvekilidir ve ona verilen bir cezadır. Keşke Dönüpte Cumhuriyet Halk Partisi  olarak böyle popilist bir yol tercih edeceğine dönüpte TBMM ye bu dosyanın tekrar dokunulmazlık zırhına dokunulmazlık bölümüne alınmasıyla ilgili bir girişimde bulunsaydı sanırım  karşılık bulurdu diye düşünüyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.