Zeybekci: "Teşekkürler Denizli"

SİYASET 25.03.2017 - 08:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Zeybekci: "Teşekkürler Denizli"

Denizli tarihinin en kalabalık mitingini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlayarak gerçekleştirdi. Delikliçınar Meydanı’nda toplanan 100 binler miting alanından taştı. Vatandaşın coşkusunu gören ev sahibi Ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi tüm Denizli’ye teşekkürlerini sundu. Aynı coşkuyu 16 Nisan’da sandıkta da beklediğini sözlerine ekledi.

Denizli’de yaptığı mitingle yüzbinleri bir araya toplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Denizlili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci karşıladı. “Cumhurbaşkanımız kentimize bir kez daha baharın gelişini müjdeledi” diyen Zeybekci, Erdoğan’ı kürsüye usta şair Necip Fazıl Kısakürek’in “Zindandan Mehmed’e Mektup” şiiriyle davet etti. Referandumdan ‘evet’ beklediğini söyleyen Cumhurbaşkanı, Denizli’yi Zeybekci’ye emanet etti.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük coşkuyla geçen Denizli mitingin açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci gerçekleştirdi. Erdoğan’dan önce halka seslenen Zeybekci Cumhurbaşkanı’na, “Aşım olduğum Denizlimize hoş geldiniz” dedi.   Cumhurbaşkanı’na, “Bundan 13 yıl 4 gün önce Denizli’ye gelerek kente baharı müjdelemiştiniz” diyen Zeybekci, “O dönem Denizli’yi dünya ülkeleriyle buluşturacak bir belediye başkanı istiyorum demiştiniz. Biz de bu sözünüze uyarak Denizli’yi Ege’nin vizyon şehri yaptık. Bununla da kalmayarak kentimizi parlayan bir yıldız haline getirdik” diye konuştu.   Miting alanında toplananlara “Denizli hak ettiğini alacak demiştik, aldı mı?” diye soran Bakan Zeybekci, Denizlililerden güçlü bir “evet” yanıtı aldı.   Bütün bu yatırımları teşvik eden ismin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söyleyen Zeybekci, “Bizi cesaretlendiren tek bir kişi varsa o da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Denizlimiz adına kendisine Allah razı olsun diyorum” dedi.   Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Ne zaman Denizlimizin ihtiyaçlarını arz ettiysek Cumhurbaşkanımız bizi hiçbir zaman boş çevirmedi. Her zaman Denizli’nin horozları ne istiyorsa alsın helal-i hoş olsun dedi. Bu aziz milleti IMF’den, Dünya Bankası’ndan kurtardı. Türkiye’yi bırakın namerde merde bile muhtaç etmemek için 16 Nisan’da evet diyeceğiz. Türkiye’nin bir daha koalisyonlarla oyalanmaması için, geleceğimizin karartılmaması için, Dünya Bankası’ndan IMF’den Türkiye’ye Ekonomi Bakanı gönderilmemesi için, kimsenin yan gözle bakmaya bile cesaret edemeyeceği bir Türkiye için, Denizli’nin lider şehirlerden biri olması için evet diyeceğiz” diye konuştu.   Zeybekci miting alanında toplananlara seslenerek, “Nasıl ki Cumhurbaşkanımız gece gündüz demeden çalışıyorsa siz de buradan çıkınca görüştüğünüz konuştuğunuz herkesin elini tutup Denizli için hep beraber evet diyelim demelisiniz” ifadelerini kullandı.   “Denizli’de bir tarih yazacak mıyız” diye soran Ekonomi Bakanı, mitinge katılanlardan ‘evet” sesi yükseldi.   Zeybekci Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kürsüye usta şair Necip Fazıl Kısakürek’in “Zindandan Mehmed’e Mektup” şiiriyle davet etti.
Denizli tarihinin en kalabalık mitingini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlayarak gerçekleştirdi. Delikliçınar Meydanı’nda toplanan 100 binler miting alanından taştı. Vatandaşın coşkusunu gören ev sahibi Ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi tüm Denizli’ye teşekkürlerini sundu. Aynı coşkuyu 16 Nisan’da sandıkta da beklediğini sözlerine ekledi.

Denizli’de yaptığı mitingle yüzbinleri bir araya toplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Denizlili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci karşıladı. “Cumhurbaşkanımız kentimize bir kez daha baharın gelişini müjdeledi” diyen Zeybekci, Erdoğan’ı kürsüye usta şair Necip Fazıl Kısakürek’in “Zindandan Mehmed’e Mektup” şiiriyle davet etti. Referandumdan ‘evet’ beklediğini söyleyen Cumhurbaşkanı, Denizli’yi Zeybekci’ye emanet etti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük coşkuyla geçen Denizli mitingin açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci gerçekleştirdi. Erdoğan’dan önce halka seslenen Zeybekci Cumhurbaşkanı’na, “Aşım olduğum Denizlimize hoş geldiniz” dedi.

 

Cumhurbaşkanı’na, “Bundan 13 yıl 4 gün önce Denizli’ye gelerek kente baharı müjdelemiştiniz” diyen Zeybekci, “O dönem Denizli’yi dünya ülkeleriyle buluşturacak bir belediye başkanı istiyorum demiştiniz. Biz de bu sözünüze uyarak Denizli’yi Ege’nin vizyon şehri yaptık. Bununla da kalmayarak kentimizi parlayan bir yıldız haline getirdik” diye konuştu.

 

Miting alanında toplananlara “Denizli hak ettiğini alacak demiştik, aldı mı?” diye soran Bakan Zeybekci, Denizlililerden güçlü bir “evet” yanıtı aldı.

 

Bütün bu yatırımları teşvik eden ismin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söyleyen Zeybekci, “Bizi cesaretlendiren tek bir kişi varsa o da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Denizlimiz adına kendisine Allah razı olsun diyorum” dedi.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Ne zaman Denizlimizin ihtiyaçlarını arz ettiysek Cumhurbaşkanımız bizi hiçbir zaman boş çevirmedi. Her zaman Denizli’nin horozları ne istiyorsa alsın helal-i hoş olsun dedi. Bu aziz milleti IMF’den, Dünya Bankası’ndan kurtardı. Türkiye’yi bırakın namerde merde bile muhtaç etmemek için 16 Nisan’da evet diyeceğiz. Türkiye’nin bir daha koalisyonlarla oyalanmaması için, geleceğimizin karartılmaması için, Dünya Bankası’ndan IMF’den Türkiye’ye Ekonomi Bakanı gönderilmemesi için, kimsenin yan gözle bakmaya bile cesaret edemeyeceği bir Türkiye için, Denizli’nin lider şehirlerden biri olması için evet diyeceğiz” diye konuştu.

 

Zeybekci miting alanında toplananlara seslenerek, “Nasıl ki Cumhurbaşkanımız gece gündüz demeden çalışıyorsa siz de buradan çıkınca görüştüğünüz konuştuğunuz herkesin elini tutup Denizli için hep beraber evet diyelim demelisiniz” ifadelerini kullandı.

 

“Denizli’de bir tarih yazacak mıyız” diye soran Ekonomi Bakanı, mitinge katılanlardan ‘evet” sesi yükseldi.

 

Zeybekci Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kürsüye usta şair Necip Fazıl Kısakürek’in “Zindandan Mehmed’e Mektup” şiiriyle davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.